WEEKEND


Verkar som någon visst sprungit på en förkylning såhär på sommarens sista dagar, usch! Men inte deppar jag ihop för det, halsen får göra hur ont den vill och huvudet får dunka bäst det kan!

Helgen då, blev den så galen som jag förutspådde? nja.. Det galna hänget i fredags såg mer ut som en döende armé på sjukhuset, alla låg i soffan och nästintill sov. Så tja, vid tre skiljdes vi åt och åkte åt olika håll och gissa vad: sov. Roligare än så blev det inte! Jag fick i alla fall nattsällskap i form av en pojkvän, och det kan man ju inte tacka nej till!
På lördagsmorgonen sprang jag upp ur sängen någon gång runt nio snåret och rastade av ponnyn lite och efter det bar det av till staden och jag fick mig äntligen en ny cykel, eftersom nin andra blev stulen! Eftermiddagens spenderades hemma och framåt kvällskvisten följde jag med min syster och min mor ut i svampskogen och där fyndade vi så mycket svamp att hela kungens släkt skulle kunna kalasa på det i en månad!

Galen helg? Njaa, men jag taggar upp mig till två helger framåt, det om något lär bli galet!

ÖVER OCH UT ♥



CUT

Godkväll kompisar!
Vilken dag! En skoldag som slutade klockan 4 och en halvtimme efter det var jag nere på People och klippte av mig 15 cm på mitt midjelånga hår, inte särskilt genomtänkt med snyggt! Bara en kort stund efter det satt jag på hästryggen och red en sväng här ute i skogen på världens bästa Malou som vi fått tillbaka efter ett års tid, dock bara till låns tyvärr! Efter det hanns det med lite mat och en lång och skön superdusch och nu lockar sängen! Men för er som inte planerar att sova kan ju lyssna på den här och bara hålla med om att den är grym!



Ett gäng bilder från sommarlovets sista helg som spenderades uppe i Stockholm med min snygga jäkel till pojkvän!








!"#¤%&/)


Sådär ja, nu var 2 dagar avklarade och jag är så gott som vid liv fortfarande! Imorgon är det fredag vilket innebär en lektion och en skoldag som slutar 9.40, helt okej om ni frågar mig! Resten av dagen lär bjuda på något galet, med en knippe störtsköna vänner. AWSOME.

Förövrigt, kunde jag inte låta bli att shoppa upp mig på en ny skjorta, en grå och mysig tröja och en lång kofta i gammelrosa, något som jag absolut kommer mysa mig igenom hösten i!


Denna skjorta plockade jag åt mig, 199:- på h&m!


LAST DAY IN FREEDOM








Sista dagen på sommarlovet spenderades med allra bästa vännerna, och det kändes inte mer än rätt! Snart sticker jag till skolan och river av första skoldagen för den här terminen!

Stockholm var förresten bäst! Två par skor, ett par jeans, en tröja, en sjal, en kjol och diverse mycken fick följa med mig hem, helt okej!


20.35


Här sitter jag trött, nyduschad och återupplivar gamla högstadieminnen genom att lyssna på denna grymma tjej! Hur bra är hon inte?
Snart borde jag ta tag i livet och packa inför morgondagens tripp till Stockholm, men jag finner liksom ingn ork, men snart så! Förövrigt drog jag runt några vändor på stan i ösregnet idag och förälskade mig i skönheterna nedan!499 kronor på Din Sko. Kanske något som hamnar i höstarderoben?

 

 

Över och ut ♥




23.32


Nu är det mindre än en vecka kvar på sommarlovet och jag känner att det kanske är dags att jag börjar gräva min egen grav? Nåja, vi hoppas på att andra året blir mindre smärtsamt än det första! På fredag bär det i varje fall av mot storstaden hela helgen med en snygg jävel till pojkvän, rätt fint! Sedan är det bara att rota fram skåpsnyckeln och traska mot skolan igen på tisdag för att kämpa sig igenom ungefär ett år till av råplugg, låter rätt lockande enligt mig?

Jaja, min tröst får väl bli att glo mig blind på dom lite smått lustiga men ändå väldigt coola skorna på bilden nedan och önska att det verkligen bosatte sig en forever21butik bakom mitt hus imorgon!



SÖNDAGSBESTYR















Lördag

En underbart fin vän tog sitt pick och pack och kom äntligen hem från Jamaica efter att ha spenderat typ hela lovet där. Så vi tog tag i det hela och svängde ihop en spontan överraskningsfest av bästa nivå!




6 i 8 2008


För två år sedan tog du ditt sista kippande andetag, och sedan var du slut. Över. Aldrig mer skulle vi få se dig i ögonen, dra in din doft när du omslöt en med din bamsefamn eller lyssna till dina knasiga historier och det mullrande, härliga skrattet.
Du lämnade en hel värld bakom dig, en värld med fina stunder, skratt och minnet av världens bästa morfar. Jag saknar dig.




SHiRMPiMP


















LALALA


HOLA!
Uppdateringen här var ju kanske inte tip-top, men bilder från de senaste äventyr jag varit på kommer snarast!
Så länge kan ni ju kanske roa er med att lyssna på den här godbiten!



LET'S TWIST AGAIN


Gårdagen bestod av en välbehövlig sovmorgon, en visit i blåbärs- och svmpskogen med mami med massor av fynd och en flottur på nyinköpta flotten. På kvällen blev det häng med G-änget hemma ho självaste mannen Johan Laag. Kvällen innehöll en hel del twisterspelande, som råkar vara våran specialité! Kameran var såklart med, meeeeen, den har fått damp, så jag kund tyvärr inte ta en enda bild :( Tur då att pappa kom hem med världens mördarkamera idag, nämligen en Olympus pen e-1! En riktig tuffing som man kan byta objektiv på, precis som en systemkamera!




S SOM I SPONTANT OCH SOMMAR


Tja!
Dagar som dessa skulle jag kunna tänka mig att leva med för alltid!
Dagen har varit alldeles för spontan och härlig! Den började med jobb klockan halv nio till två, efter det mötte jag upp två snygga vänner och en fin pojkvän och tillsammans gick vi och inhandlade sushi och smörgåstårta. Sedan letade vi upp en gräsplätt och satt där med våran smörgåstårta och såg ut som ett knippe turister med knallgula plasttallrikar och hela kalaset.När vi satt där och njöt som mest fick vi plötsligt ett sms och ett tu tre vart vi uppplockade av en båt med självaste M.Algovik till chaufför och där blev det sushiätning, wakeboardåkning för en del och en alldeles för hög hastighet i vissa lägen. Men, är det inte sånt man lever för?
Väl i hamn igen fick vi för oss att bli sjukt spontana och ta en sväng till Söderköping -> Smultronstället! Men eftersom vi inte hade någon chaufför och taken på att gå till Söderköping inte kändes särskilt lockande blev vi kvar i Västervik. Men inte blev vi ledsna för det inte! Vi drog på våra glada miner och alla åkte åt varsit håll för att pilla i sig lite middag, förutom jag och David, som råkar bo lite för långt ut. Men vi traskade runt i lilla staden och käkade glass och till slut mötte vi upp våra fina vänner igen och drog av en fet pizza medans dom tog en glass. Efter det har vi för det mesta taskat omkring, sjungit för högt, dansat för fullt och bara njutit av sommaren fullt ut.
Fint


RSS 2.0