TAKE THAT LOOK FROM OFF YOUR FACE


Några bilder från i lördags som jag snott från min kära vän Calle.


FRÅN KYLAN IN I VÄRMEN


Goddag!
Just nu sitter jag i mitt kök iklädd världens skönaste morgonrock och bitchblickar snön utanför! Idag var nämligen planen att jag skulle åka till David, men icke! Morgonen började snusfint med strömavbrott och nu gör snön och väglaget att det aldrig skulle kunna gå att ta sig från Mommehål till Horn. Så istället för att äga ut David och hans småbröder i snöbollskrig får jag spendera dagen hemma med mina naturkunskapsböcker!

Annars då? Jotack, jag har fått en härlig snuva och ett stycka halsont från snöbollskriget i fredags och den lite för långa promenaden hem i blöta kläder! Igår spenderade jag eftermiddagen hos min gamla barnvakt som gått och fyllt 30 och mot kvällen styrde jag stegen mot Calle och ett parti twister. Pretty awsome!

Men nu blir det råplugg och halstabletter. SES.


EVERY WORD YOU SAY I THINK I SHOULD WRITE DOWN


Har gått och småförälskat mig i filmen Dear John och den sjukt bra låten ni kommer till om ni klickar på bilden!


julmust, hälseneinflamation och feber


Just precis, julmust, hälseneinflamtion och feber, låter inte det som en rätt toppad situation? Med ett antal centimeter snö och en dränkt brygga utanför fönstret kan det ju nästan inte bli bättre! Nu väntar ett röj av mitt rum och sen planerar jag att gråta några tårar till filmen Dear John!

Över och ut!


EN SPONTAN LÖRDAGSTRIPP


this planet looks so cute, but it's cold


Hej allesammans!
Just nu sitter jag i Vimmerby där snön faller tillsammans med mormors dator som er lika seg som en snigel och käkar spettekaka och häver te! Samtidigt försöker jag knåpa lite på min essä som skulle varit inlämnad i fredags, men allt annat som inte har med hur makten påverkade kärleken på 1100-talet känns mer lockande, faktiskt!

Imorgon är det dags för en ny vecka efter en fin helg, som för det mesta bestod av ett häng med Josefine, en mer eller mindre spontan tripp till Linköping och en visit i stallet. Det låter faktiskt rätt så fint i mina öron. Men nu känner jag att det är dags för lite essäskrivning! Bilder från Linköping finns när jag känner att jag har tid att leva utanför mitt plugg.


 


Världens vackraste mormor


Luften smakar jordgubbspaj


Lite tisdagsinspiration sådär


.


Levande.
Men dödlig.
söndagsbestyr


Söndag den 14 november, även kallad Farsdag, började med att jag vaknade upp med min man bredvid mig. Jag traskade lite motvilligt upp runt niosnåret och slängde ihop en bastant frukost till min kära fader och sa hejdå till David. Resten av förmiddagen spenderades i soffan med en hemsk tråkig svenskabok och två kelsjuka kattungar. Framåt eftermiddagen satte jag mig i en bil till Gamleby där jag för det mesta käkade pepparkakor, fann ro i en skön fotölj och missade tåget hem, tur då att min far är en vardagshjälte och kom och plockade upp mig!

Väl hemmade slänge jag ihop en fin middag till min kära pappa innan jag bänkade mig i soffan igen och drog av några avsnitt av Sveriges bästa tv-serie; Solsidan. Nu lockar för det mesta sängen, så godnatt kompisar!


HIMLEN LUKTAR PLAST


Här sitter jag med gårdagens träningsverk och en mätt mage eftersom jag nyss är hemkommen från Hanna där jag ätit en riktig klassiker; korv med bröd! Imorgon är det fredag igen, och jag vet inte riktigt att jag kan säga att jag längtar, eftersom det står Nattinnefotboll på schemat för mig imorgon! Jag + fotboll är lika med nono! Så här sitter jag och grämer mig och hoppas för allt i världen att jag ska bryta benet över en dag så jag slipper vara med! Nåja, jag får väl se det från den ljusa sidan!

Nu ska jag i alla fall styra stegen mot duschen och sen ta tag i lite läxor!
Över och ut!


NI ÄR JU INTE SÅDÄR LAGOM SAKNADE

Måndag


Hola amigos!
Nu är det måndag igen vilket innebär att höstlovet är slut och skolan börjar igen. Dock har jag lyckats mig få en riktigt skön start, eftersom min 2,5 timmars långa lektion i textkommunikation blev inställd! Så i stället för att släpa mig upp och åka till skolan till 8.20 börjar jag nu istället vid 12.50. Så idag har jag unnat mig en skön sovmorgon till klockan 10, en powerwalkrunda i solskenet och nu sitter jag och äter världens godaste frukost med skön musik i högtalarna. Om två timmar drar jag till skolan, men innan dess ska jag se till att läsa några kapitel i min förfärligt dåliga svenskabok!

So long


Såhär kul kan man ha på en spavistelse i gråa Riga

HEY HO LET'S GO


När ni läser det här sitter jag nog förmodligen på ett flygplan bort från Sverige för att istället landa i det kanske inte så tilltalande landet Lettland! Med mig har jag också min familj, min mormor, min moster och mina två tjejkusiner. Sounds good to me! I Lettland ska vi inte leka gira turister och springa runt gata upp och gata ner som stressade höns, utan istället ska vi bara finns så fedt med ro i tre dagar på ett spa. 10 of 10! Ni kan ju ta er en titt på hemsidan och känna er lite avundssjuka kanske?

Hoppas att ni får det lika skönt som jag!
Love


IM LIKE THE RAIN IN A DOWNPOUR


Höstlovet är i full gång och jag känner att jag hunnit med en hel del! Jag har nämligen tagit en tripp till Norrköping och gått på Greasemusikal, spenderat ganska mycket tid med min fina pojke, packat väskan inför min kommande resa, druckit första glöggen med mina vänner, strukit ett helt lass med kläder och storstädat mitt rum, inte illa! Och imorgon ska jag ge mig upp tidigt för att baka scones till ett gäng sköna brudar som kommer hit för ett litet frukosthäng. Top noch, eller vad säger ni?


Såhär fint kan det bli om man nu har orken att städa ordentligt!


RSS 2.0