BECAUSE EVERYTHING LOST CAN BE FOUND


Life is too short to waste all your time
Running too quickly to the finish line


Time is a track it's ready and set
And the longer you live the closer you get to being

Gone, gone like the evening
Sun, sun when it sets
Gone, gone like the darkness
At dawn, and then they forget

There's no guarantees or promise of wealth
And you're only allowed so much time on the shelf

Time isn't money it's only a lie
Because everything lost can be found but your time
When you're


Brandi Carlile – Gone


SUNNY SUNRISE


Nu tar jag min väska och trampar upp mot bussen, redo att möta skolan och förhoppningsvis ett fint onsdagshäng!
SO LONG


IM ALRIGHT, BUT I MISS YOU AMBEER LEE


Hello fellas!
Nu kan jag se mållinjen för nu är det bara tre dagar kvar tills det blir fredag och höstlov! Tre dagar som förhoppningsvis går ganska snabbt, då jag har knapert med plugg och alltså bara kan glida omkring och finna ro! Alltså rätt så fint!

Idag har jag för det mesta glidit runt i skolan, dansat ett par rundor på skolans "dansdag" och varit i stallet en sväng och dragit av ett sånt fedt dressyrpass så det finns inte! Nu lockar för det mesta duschen och en slapp kväll framför en bra film. Sounds pretty good!


19.36


Det här albumet är enligt mig felfritt, men vill ni få er en egen uppfattning om det, klicka på bilden vettja!


21.02


Fick nyss reda på att mamma klickat hem en resa till Jordanien över jul och nyår för att hälsa på lite släkt och kanske till och med hinna få i sig lite D-vitamin nere i soliga Aqaba! Dock lockar det inte jättemycket, eftersom jag missar i stort sett hela lovet, men jag f¨år trösta mig med att jag lär få god mat, sol och ett x-antal sköna häng med världens bästa sysslingar. Plus att det finns en forever21-affär i Jordanien. Helt okej!


Nyår i Jordanien 2008


THAT'S PRETTY MUCH IT
VAD FAN TÄNKTE VI PÅ?!


 

 


Alone is the last place I wanted to be


Ett x antal timmar senare sitter nog konitionalis där det ska och jag är redo inför morgondagens franskprov, sedan är det bara att ta tag i det igen och trycka in tre kapitel företagsekonomi i huvudet. Skolan är för underbar.
Och undertiden jag suttit här och nött har jag återfunnit gamla godingar på spotify, bland annat den här och den här!


Once again


Klicka på bilden för att komma till världens grymmaste klädkedja!


OFF I GO


Huvudet är alldeles rörigt av franska, konditionalisverb och annan skit. Lite företagsekonomiplugg kanske gör susen mot det? Jag skulle inte tro så! I stället tar jag mig en välförtjänad paus och tar en tur ut på sjön med flotten istället. Tankerensning, tror jag att det kallas.


18.25


Ta mitt skimmer, för jag brinner.såhär dagen efter


Festen igår verkade bli lyckad om man frågar alla andra, dock är jag lite tveksam eftersom vi lär då en fet räkning från ett antal förstörda grejer! Men draget på dansgolvet var maxat och humöret på topp, så det kan nog inte bli annat än bra i slutändan!

Idag har jag i alla fall ägnat min dag åt att torka spya i Odensvi, tagit ett besök i stallet och tagit en ridur på Emil och snart drar jag till stan för att gå på bio med David och sendan stannar jag över natten hos honom, summan av kardemumman: bra!

Later on!


20.15


Heyo!
Efter lite mat i magen och en snabbvisit i duschen är jag nu redo att ta mig an mitt rum som ser ut som ett krigsfält. Meeeeen, partylistan är åter på och en inflammation i hälsenan blir pricken över i, eftersom jag alltid lyckas skada mig under eller innan fester. Snyggt. Jajaaa, inga klagomål från min sida inte!
Här under kommer en kass bild på mitt lite för stökiga rum, och en på en grymt ful tröja och ett par strumpor med hamburgare som lär göra min outfit imorgon!

Nu kör vi rummet!
torsdag 18.06


Goddag!
Veckan börjar äntligen dra sig mot sin slut och imorgon står våran fest med temat "vad fan tänkte jag på?!" och bankar på dörren! Så festförberedelserna är nu i full gång, superfula bordsdukar har inhandlats, maten är beställd och planering är spikad! Det är bara att invänta morgondagen. Så för att fördriva en helt vanlig torsdag fick jag med mig min underbara vän Lovisa hem och vi rotade tillsammans igenom min "utklädningslåda" där allt möjligt kan hittas, allt från pälsvästar, till jeansdräkter till brutala skor. Kul! Så nu är både min och hennes outfit fullbordade och det kommer bli galant, förhoppningsvis!

Resten av kvällen ska jag ägna åt matlagning och städning av mitt rum, som ännu en gång lyckats bli stökigt. Ordentligt stökigt! Men med partylistan på högsta volym och lite festtänk i huvudet kommer det gå som smort!

Ha det bäst, imorgon är det fest!


12.09


I fix those broken things
Repair your broken wings
And make sure everything is alright

söndagsbestyr


Med största koppen te, choklad och bra musik går allt, till och med kemiplugg!18.34


Hej!
Spenderade min fredagskväll med mina två bästa vänner, det blev pizzabak, idoltittande och en hel del tjejsnack och sedan stannade öven bönorna över natten. Imorse sov vi länge och käkade swdan en bastant frulle, vi hann också dra av en film innan tjejerna gav sig hemåt och jag tog mitt pick och pack och drog mig till stallet för att motinera hästen en aning. Nu är jag precis hemkommen och nyduschad och nerifrån köket luktar det stekt svamp som min mamma fyndade ute i skogen idag. MUMS. Så nu ska jag äta och sedan ska jag nog antagligen bara dega framför tv,n. Sega lördagar behövs faktiskt.
Förretsen  tycker jag ni ska ta er i kragen och lysna på det här kära Västerviksbandet. AwsomenessI buy from the devil

I cheated on life
Im made of Jesus
But Im not his wife

varfö lägger jag ens upp det här inlägget?


Lite inaktivitet här va? Nåja, man måste väl hinna leva också? Det jag hunnit med undertiden jag inte suttit här och nött är väl lite gott ovh blandat, en tripp till norrköping där en hel del godsaker inhandlades, tillexempel ett var skor i kategorin varma och assnygga som lär förgylla min vinter. Idag har jag även firat 10 månader med min snygging till pojkvän, inte illa! Och imorgon är det äntligen fredag igen och då blir det förhoppningsvis världens bästa häng med världens bästa tjejer Martina och Lovisa, fint. Resten av helgen lär bjuda på överraskningar, eller konstant pluggande vid köksbordet med ett avbrott för en tripp till stallet. Hur det blir återstå att se!


RSS 2.0