HEJ SVEJS I LINGONSKOGEN


Hallå! Dagen till ära har jag inte gjort mycket mer än att avverka 2 lektioner, blivit hjärntvättad framför en dator på körskolan, promenerat ner till stan med en fin vän, varit på jobbintrudoktion på mcdonald's, somnat på läxorna och käkat fruktsallad. I mina öron låter det ändå rätt okej! Förövrigt saknar jag en av världens mest vackra människor Petra Helena Lourice Hattar galet mycket! Och mycket mer än så hade jag faktiskt inte på hjärtat!
Hejs

ETT FREDAGSMÅSTE


Klicka på bilden och, tja, njut.

 

 


Periferera nervsystemet, återkoppling och sånt kul


Mycket roligare än som på bilden nedan blir det nog inte en torsdagskväll som denna! Tur bara att det är fredag imorgon, tur att jag fick sommarjobb idag och tur att min helg kommer bli kick ass, den startar fint med 19årsfest imörra! Hejs!DAYDREAMER


Sitter här och gör för det mesta ingenting och väntar på att tiden ska gå. Egentligen skulle jag väl behöva ta tag i lite naturkunskapspluss, men det lockar intre jättemycket! Tur i alla fall att en studiedag står och väntar på mig i morgon, då jäklar ska jag plugga så att min hjärna börjar att ryka! Men tills dess ska jag nog forstätta sitta här och glo, och sukta lite efter dom här killer heelsen!DO IT LIKE I DO


Det som egentligen skulle bli ett pulkahäng och melodifestivalstittande blev helt plötsligt till en hemmakväll på grund av plugg från ett håll, feber från ett annat och huvudvärk från ett tredje. Det känns inte jättelockande, men sånt är livet!
Nu ska jag ta tag i lite plugg, lite körteori och kanske ta med mor min på en biltur!


SJUK AV SOMMARLÄNGTANJag längtar efter brunbrända ben. Jag längtar efter måsarnas skrik och vågornas brus. Jag längtar efter doften av solvarm hud. Jag längtar efter smaken av saltvatten i munnen. Jag längtar efter sena varma kvällar som sent glöms bort. Jag längtar efter att få ta fram solkrämen. Jag längtar till grillkvällar med mina närmaste. Jag längtar helt enkelt efter en riktig svensk sommar. Och jag skulle inte ha någonting emot att möta den i dessa kläder!


ALLT MAN BORDE, MEN INTE RIKTIGT VILL


Jag borde duscha, men det är lite för kallt för att ta av sig kläderna. Jag borde plugga inför morgondagens prov, men det lockar inte riktigt. Jag borde städa mitt rum, men det är för tråkigt. Jag borde definitivt inte sitta här, men jag gör det endå. Jag borde sova, och det skulle jag inte tacka nej till heller!
Hejdå!


GURKVATTEN OCH PUDERTE


Och så börjar ännu en gång helgen gå mot sitt slut! Tragiskt det där att helgen alltid lyckas gå så fort!
Tur i alla fall att jag sett till att få en riktig kick ass helg som började fint med ett sushi-görar-häng hemma hos mig med ett gäng fina vänner. Lördagen ägnade jag åt plugg på altanen i solen, lite övningskörning, ett minihäng hos hanna och slutligen 18-årsfest för Cornelia. Min slutstation blev Davids lägenhet där jag sepnderade natten. Idag har jag för det mesta pluggat, övningskört och tränat lite. Fina fisken!
Hoppas ni har haft det lika bra som jag!

RSS 2.0