FUCK YOU IF YOU CAN'T DANCEUPSIDE DOWN, INSIDE OUT, DOWNSIDE UPI BRIST PÅ ANNAT


I brist på annat att göra, kan jag ju lika gärna spendera några minuter här!

Vad ska man säga? Tja, inte har jag haft en vild helg i alla fall! Fredagen spenderades hemma tillsammans med familjen eftersom min syster äntligen flyttat hem från Frankrike! I lördags begav jag mig till stallet, där mötte jag upp David och tvingade upp honom ett tag på Emil. Resten av dagen spenderade vi mest i soffan som två soffpotatisar och kollade på film, med ett avbrott för en tripp till Gamleby där vi köde fast, roligare än så blev det inte! Idag fick jag och Petra i alla fall besök av två fina flickor och tillsammans mumsade vi i oss en hel cheesecake och bara myste oss igenom förmiddagen. Och sen hamnade jag här. Egentligen skulle jag väl stått och svettats på TR nu, men eftersom jag har sådan vidrig träningsvärk bestämde jag mig för att stanna hemma och skriva lite på mitt CV istället. Superkul!


DETALJER


ph: forever21.com

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST


Jag lever har nu äntligen kommit fram till Sverige efter nästan tre veckor i Jordanien, och ja, det känns skönt! Även fast halva släkten trampar runt i det landet känns det ändå som att det är Sverige jag tillhör allra mest! Så min eftermiddag har spenderats med min snygging till pojkvän och nu planerar jag att sova, eftersom jag inte har sovit ordentligt på ett och ett halvt dygn, himla flygplan!

Och medans jag göttar mig i sängen kan ni ju spana in mina snygga vänner och hur tjusiga vi var innan Deltas julfest! Bilden är snodd från min kära vän Lisa.


Kickan, Hanna, Cornelia, Lisa, Josefine, Paulina, Jag och Lovisa

hej


Marhaba!
Efter lite magsjuka och andra trevligheter har vi nu lyckats ta oss ner till Aqaba, dar vadret sas skulle vara bra. Men icke, istallet for att ligga pa stranden sitter vi nu instangda pa ett ett inrokt internetcafe. Vi grater lite, jag och Hilda. Men vi hoppas pa battre tider och imorgon tar vi nya tag!


RSS 2.0