PÅ RADION SPELAS JULSÅNG


Och så var det äntligen jullov, något som firades in på bästa sätt!

Det började med grötfrukost i klassrummet tillsammans med klassen och efter det en julkonsert i aulan innan jullovet invigdes på riktigt. Då styrde jag, och mina fina tjejer, stegen hem till Josefine för att njuta av varandras närvaro och lite julfika. Mot eftermiddagen befann jag mig hemma hos David och tillsammans med hans familj slängde vi ihop en hel massa smarrigt julgodis innan det blev dags för mig att bege mig hemåt för att packa. Jajamen, ni hörde rätt. Imorgon tar jag mig nämligen till Stockholm för att fira jul med släkten och någon gång på kvällen på juldagen kommer jag befinna mig i det land min ena hälft kommer ifrån, nämligen Jordanien! Jag hoppas på lite D-vitamin, sköna arabiska snubbar och tonvis med god mat!

Men innan jag befinner mig där ska jag fixa det sista på packningen, ta mig en skön duch och ägna mig åt ett mission impossible: Hitta den försvunna kameraladdaren!

God jul och Gott nytt år på er allihopa!

Jordanien, Wadi Rum decmber 2008


SNURRA MIN JORD IGEN


Det var en helt vanlig söndag. Tills allting plötsligt tog vändning för mig, och inte minst för min bästa vän och hennes familj. Min bästa vän miste nämligen den man som varit där sen hon föddes, som har uppfostrat henne och funnits där som en stöttande vägg. Min bästa vän miste sin pappa idag.

Allt skulle ju bli bra, det var det enda jag kunde önska. Men livet är inte rättvist. Och om jag kunde, skulle jag göra allt ogjort. Men utan magikrafter kommer man inte långt. Det enda jag kan göra nu, är att ge dig all min styrka och all stöttning, för det är du värd.

Du är stark. Jag älskar dig ♥


WHEN EVERYTHING IS MADE TO BE BROKEN


Sitter i soffan och äter polkagrisar medans jag återigen blir kär i, vad jag tycker är världens finaste låt. Tryck på bilden för att skaffa er en egen åsikt om vad ni tycker om den!


DET SNURRAR I MIN SKALLE


Hej kompis!
Julfesten igår blev summan av kardemumman helt okej, dock lyckades jag, som alltid skada mig under kvällens gång, denna gång blev det en hjärnskakning! Nästa gång ska jag allt försöka hålla mig på jorden och inte skada mig! Idag har jag ine gjort många knopp, jag tig en lång och välbehövlig sovmorgon för att viöa huvudet, åt frukost i form av klyftpotatis och bearnaisesås, tog en lång dusch och slutligen hamnade jag här med en väldigt rolig idrottsuppgift!
Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på film tillsammans med min syster och hennes vän och hoppas på at värken i huvudet ger sig av snarast!

KOMPIS, DET GÅR BRA NU!


Mvg på företagsekonomiprovet, Mvg på provet i pedagosgiskt ledarskapt, 2 poäng från Mvg på det sjukt svåra provet i engelska. Nu jäklar går det bra! Nu har jag abra en idrottsuppgift att lämna in innan lovet, och sedan ska jag njuta av lovet och all god julmat och resan till släkten i Jordanien!

Nu jäklar ska jag ställa till med julbord här hemma, eftersom min pappa far till Jordanien redan imorgon så han hinner inte ta del av något julbord annars! Och så taggar jag till julfesten imorgon, partylistan på!
Ha det kalas!

7 DAYS IS NOTHING IN A BLUR OF MONTHS


7 dagar kvar. Tjena, vad jag har saknat dig!


TAKE A LITTLE PIECE OF MY HEART


I lördags befann sig jag + en hel hög av mina favoritbrudar hemma hos Amanda för ett så kallat reunionhäng. Och matälskare som vi är, fanns äver där ett helt bord fullt med mat! Allt fårn lax, till hummus till kycklinsspett kunde finnas på bordet, och tja, det är väl ungefär så vi gör det! Mer behöver jag väl inte säga, för vem som helst kan nog räkna ut att den kombintionen är hur fin som helst!
Söndag 12.12.2010 21.27


Hallå där!
Nu är repen och alla dansföreställningar avklarade och det brutala sminket undanlagt till ett tag framöver, och jag måste erkänna att det känns skönt, även fast dansföreställningar kan vara bland det roligaste! Helgen har spenderats på bästa sätt, idoltittande, födeledagsfirande, tjejkväll, vinterprommenader och ett stycke plugg, så nu känner jag mig redo inför kommande vecka, som lär bli rätt tuff. För nu när jullovet börjar närma sig kommer nämligen allt plugg som en stor våg, och mitt i allt ska man väl ändå försöka få in lite fritid? Nåja, jag ska nog överleva, och som belöning för allt slit vankas det julfest på lördag, och jag spår en snusfin dag med pulkaåkning med Västerviks stolheter följt av en brakfest i Ankarsrum! Sounds good to me!

Förövrigt, så bankar mitt hjärta lite extra hårt för klänningen här nedanför:
DANCING TRUGH MY LIFE


Hej!
Mitt liv är just nu upp och ner, bak och fram och in och ut, ganska snårigt helt enkelt! Jag har ett berg med läxor och prov att kämpa mig igenom, och som lök på laxen är hela denna vecka fullbokad med dansträningar, rep och föreställningar! It's a hard life, men kul är det också!

Och kanske är det någon som känner sig manad att gå och kolla på våran föreställning "VIT"?
I så fall är ni välkomna till mejeriet:
Torsdag 19.00
Fredag 17.00 & 19.00

Nu mot dansträing! Hörs

365 DAGAR
Jag älskar dig.


UPPE MED TUPPEN


Godmorgon!
Klockan är ungefär 06.49 och idag har jag stigit upp med tuppen! Jag ska nämligen sätta mig på ett tåg om en halvtimme tillsammans med ett gäng sjukt snygga brudar för att tillsist hamna i Linköping för att bränna lite pengar! Det kan inte bli annat än bra!


I DON'T MIND WHEN YOU


Lite glädje i vinterrusket finner ni om ni trycker på bilden!

RSS 2.0