I WILL NEVER DANCE WITH NO OTHER


Har mer eller mindre strandat i min  säng efter tre mils cykling i strålande sol tillsammans med klassen. Med en storlek för små skor gör stortåna en aning ont och med ett ton pollen i luften så är mina andningsvägar lika igentäppta som ett paket bomull. Men inte är det synd om mig inte! Nej nej, jag stormtrivs nedslgen i min säng med lite plugg om evolutionen, lite russin och med Sugarplum Fairy i högtalarna!
I WILL MAKE YOU LOVE ME IF YOU DON'T
TISDAG 23.19


Ett under är att jag överlevde dagens skoldag med tanke på att företagsekonomin stryper mig, men hel, levande och allt möjligt liftade jag med Martina till stallet är jag drog av een fet dressyrlektion innan jag styrde kosan hemåt. Nu sitter jag nöjd och glad här efter att ha fixat klart det sista på min svenskaredovisning som jag ska ha imorgon. Och på tal om imorgon, så blir det nog en fin dag! Jag har bara en lektion som börjar klockan elva och slutar klockan tolv, efter det har jag körlektion och sedan tänker jg släpa med mig David hem hit för att laga lite tacos! Skönt! Nej nog tjattrat för idag, har kommer istället en skopa bilder från förfixet och förfesten innan deltabalen, ska se om jag kan tag på gruppbilden och porträttbilderna från själva balen också!
EN BAL I STALLET

Gårdangen spenderade jag först hemma hos Hann där jag blev fin som bara den i håret, tillsammans med ett gäng andra tjejer. Några timmar senare befann jag mig ute vid Grantorpet tillsammans med en hel hhög balfina människor och övade lite på migeldansen, käkade jordgubbar och spelade kubb. Framåt sex befann vi oss ute på Gränsö där det kvällen till ära skulle vara Deltabal. Med fint väder, lite champange och trevligt sällskap blev kvällen riktigt lyckad! Bilder kommer lite senare, min kamera ligger nämlignen var ute på Grantorpet!

Just nu ligger jag lie halvseg bänkad i sängen med ett gäng franskafraser, imorgon ärr det nämligen NP i franska! Så med det tackar ja för mig! Bisous


Gitarrer och bas, trummar och hat


Med en röst som liknar mer en kråkas har jag idag tagit mig igenom ett fyra timmars långt nationellt prov i matte B och min andra arbetsdag på McDonald's och nu funderar jag på att stupa i säng eftersom jag har körlektion imorgon bitti klockan 7.20, mysigt! Det var allt jag hade på hjärtat, ingånde.

Life is the most spectacular show on Earth


Efter en dag med naturkunskapsprov, lite pedagogiskt ledarskap och mysigt snack på en uteservering känner jag mig rätt så nöjd. Nu ska jag, som rent ut sagt hatar att baka, slänga ihop tre tårtor till morgondagens spektakel!
Önska mig lycka till!

HISS OCH DISS


Hiss:
Helt klart den här låten och den helsköna videon
Min nya, apsnygga, dunderbra och älskade dator
Den bruna mockakjolen och halsbandet jag fyndade på secondhand idag för 55 riksdaler

Diss:
Intermediär nedärvning, reduktionsdelning, proteinsyntesen, könlös fortplantning...
P O L L E N, jag kan inte andas


Tur i alla fall att det blev ett större gäng på hisslistan än på disslistan då!


DET EKAR ÖVER HELA STADEN


Hej!
Nu är lovet, påsken och valborg avrivet och skolan har satt fart igen. Och igår var det studiedag, men inte nog med det, utan även min 18-årsdag! Den firades med att David sov hos mig oh gratulerade mig på morgonen tillsammans med familjen innan de trog vidare mot sina jobb. Vid elvatiden åkte jag mot stallet och passade på att rida ut på Emil, bli jagad av två älgar och bli lite smått sur på att det snöade, i maj! Några timmar senare landade jag dyngsur av snö och regn hemma hos David som bjöd mig på lunch innan jag begav mig ner till mejeriet för att ha ljusrep, för denna vecka smäller det av med ännu en dansföreställning! När allt var klart på den fronten tog jag med mig familjen ner till restaurang Smugglaren där vi rev av en riktig födelsdagsmiddag! Till slut hamnade vi hemma och käkade brownie med grädde och passionsfrukt och drack portvin. Med andra ord kan jag säga att jag fick en kick ass födeledag! Och nu väntar jag bara på att min dator ska komma!

Tja, det var lite uppdatering av livet. Nu ska jag ta tag i en engelskauppgift och lite senare tar jag med mig mamsen och tränar! Och förresten, så byter jag gärna ut snörusket mot en varm sommarkväll!RSS 2.0