missbrukar'n


"Vad gör du egentligen Nora Hattar?!" Vill jag egentligen skrika till mig själv för tillfället.
Men det skulle inte gå, folk skulle tro att jag var dum i huvudet. Anledningen till att jag borde skrika åt mig själv är enkel: jag har ett fettttt stort arbete att skriva som ska vara inne på torsdag plus ett kommande matteprov i dagarna. Detta innebär att jg borde sitta spikad framför böckerna och jobba som en galen. Det gör jag inte. Istället käkar jag apelsin, dricker oboy, kollar bloggar och kläder och gör ständiga besök på facebook för att se om någonting roligt har hänt. FY SKÄMS.

Jag ska sluta klaga. Ha en fin söndag m♣'s





black n' white





Söndag


Hola amigos!
Ni kanske tror att jag gått och dött eller liknande, men så är inte fallet! Jag är så levande man kan bli efter en vecka uppe i Norges skidbackar!
Min vecka har varit toppen, visserligen har det varit lite kallt, men det var bara att bita ihop. Sista dagen tog jag tag i mig själv och satte mina snowboardsdrömmar i verklighet, så hela dagen kämpade jag i barnbacken fram och tillbaka för att på ordning på brädan och i slutet gick det faktiskt riktigt bra och jag vågade mig på en lite brantare backe.

Nu sitter jag här med plugget efter att ha tillbringat kvällen, natten och hela dagen med fina David. Imorgon börjar skolan igen, blä!
Men jag får bita ihop och längta till helgen som är fullbokad av roliga aktiviteter. PÅ fredag ska jag nämligen träffa Julia, vilket var alldeles för länge sedan! På lördag bär det av till Paoo där 18-års fest väntar och på söndag har jag och David 3 månader :)

Nej hörreni, nu ska jag skriva om Rumäninens politik, kul va?


22.52


Hola amigos!


Om ungefär 5 timmar ska jag gå upp ur sängen (alltså klockan 4) för att bege mig till Trysil för en veckas skidåkning! Jag hoppas på att det kommer bli kanoners, även fast allt säger emot vårant ripp för tillfället; det ska bli snöstorm på ditvägen, mamma har tappat bort nyckeln till källaren som grannen ska gå igenom när hon ska mata vår katt, det ska bli -20 grader däruppe så jag kommer antagligen frysa fast i liften, jag har knappt packat klart och nu sitter jag och sniffar på Davids tröja, försöker skriva klart mitt historiaarbete och samtidigt försöker jag föra en normal disskution med Lisa på facebook. Så kan det gå.

Nej ni, nu lockar sängen en aning.
Ha ett fint lov allihopa så ska jag försöka göra mitt bästa för att komma hem med hela ben och armar!

Ett gäng bilder fårn Trysil 09:











break


Pust. Äntligen är sportlovet kommet!
Det invigdes med att jag sprang ner till People och fick mig en ny frilla, alltid lika trevligt.
Nu sitter jag här och försöker göra kalrt det sista plugget innan jag ska in till stan för att träffa ett gäng snygga brudar och käka på Gusto! Imorgon kommer Davidmannen hir och på lördag bär det av till Trysil för en veckas skidåkning. Mums.



Att få inhandla dessa små saker från forever21.com vore inte fel, men plånboken säger emot.

Over n' out!


xxx


Men hallå!
Vilken närvaro jag haft här på bloggen den senaste tiden! Men jag har faktiskt en anledning, den stavas P L U G G.

Ni kanske vill veta lite om min minst sagt händelserika torsdag-fredag-lördag-söndag och kanske till och med se lite bilder?

I alla fall, i torsdags åkte vi upp med klassen till Linköping. Först gick vi en sväng på stan och där inhandlades en klänning, en kjol, en t-shirt och en hel uppsättning armband. Jag har faktiskt suttit här hemma viken och dreglat över alltihopa över Internet, så när jag väl hade chansen tog jag den! På kvällen stod det teataer på menyn och det var pjäsen "Figaros bröllop" som serverades. Ärligt talat, den sög. Eller nej, det var lite grovt, den var bara mindre bra.

I fredags stod det SRO-fest med tema rosa på schemat. Vi hade bestämt oss för att klä in oss i rosa godis, och ha rosa strumbyxor. Så hela fredagseftermiddagen spenderades åt att tillverka godissmycken! Vid fyra tiden var huset "fyllt" av c.c.-brudar. NAJS! Kvällen vart toppen, tack och bock för det.

I lördags tog jag tag i läxhögen en aning, och på kvällen åkte jag till Nathalie. Där blev det matlagning, snack och filmtittning med Västerviks stoltheter. Fint.

I söndags var det ju, som nog alla vet, alla hjärtansdag. Den spenderades såklart med David, allt annat vore fel.


Här kommer ett gäng bilder! :D




Torsdag













Fredag







Lördag










14 February




Valentines Day





Jag hoppas att alla haft en toppen dag, det har i alla fall jag!
Lots of love





nattaktivitet


Att sova är inte alltid det mest rofyllande @natten!






21.09

En godispåse, Melissa Horn i högtalarna, raggsockor och historiaböcker. Nu kör vi!



Hey m8's!


Här sitter jag med historiaboken fint upplagd framför mig på bordet, men jag fastnade här istället för i word.
Min dag har väl varit helt okej, jag slutade vid tio i två och vid halv sex befann jag mig i stallet för att träna. Det gick spikrakt åt helvete kan jag lova, men lever gör jag i alla fall!

Min vecka är fullproppad med aktiviteter och annat, precis som alltid. Jag behöver en paus ungefär nu känner jag. Ungefär såhär ser det ut i min kalender för tillfället:

Onsdag: Sjukgymnast 07.30, skola från 8.20-15.45, och efter det ska jag röja stan med Pao och efter det blir det plugg.. som vanligt.

Torsdag: Skola från 8.20-13.30. Efter det ska jag sätta mig på en buss med klassen och styra färden mot Linköping. Där väntar det nämligen en liten stunds fri tid (shopping!) och vid sju ska vi se på teater, "Figaros bröllop". Vi kommer tillbaka till Västervik vid cirkus 23.

Fredag:
Skola från 8.20-13.05. Därefter ska jag hem, roffa åt mig mina grejer och bege mig till Cornelia (om hon är frisk) för förfest! Vid 19.30 ska vi infinna oss i Ankarsrum för att gå på SRO-festen med temat rosa!

Lördag: SOVA! Sen måste jag nog ägna lite tid åt plugget innan jag beger mig till Nathalie på kvällen för att avnjuta en tjejkväll med snusfina tjejer.

Söndag: Alla ♥-dag. Jag ska jag vara i stallet någon gång mellan 9 och halv 10 för att provrida en häst vid namn Emil. Vi får se hur det går. Hästen är stor som två berg! Efter det ska jag träffa allra finaste David! Om tiden och orken finns på kvällen måste jag nog trycka in lite av den vanliga kvällssysslan, plugg.

Jag känner redan nu att jag knapert kommer hinna med mig själv i veckan, men men..
Nu måste jag ta tag i mina läxor, jag ska göra massa frågor om källkritik i historian och skriva en filmrecension på engelska till nästa onsdag. Jag har också ett gäng engelskaglosor till samma dag. Sedan ska jag också hinna skriva en landanalys i samnhällskunskapen och snart får vi en stor svenskauppgift. YES. Samhäll ekonomi är linjen för dig som tycker om stora läxberg.

Peace


Bli frisk


Måndagar är som dom är, sega och halvdana. Men det är sånt jag lever på, eller?
Dagen avslutades med en dansträning och nu sitter jag här och har precis ätit massa spaghetti med köttfärssås :)


Slänge förövrigt iväg ett sms till min kära vän Cornelia (grundis.blogg.se) som jag tyckte fattades i skolan, och fick reda på att stackaren ligger inlagd på sjukhuset med körtelferber! Jag hoppas verkligen hon blir frisk snart, eftersom vi ska rocka på SRO-festen med temat rosa på fredag! Ingen fest utan henne kan jag lova er! Så se till att bli frisk din snygge jäkel ♥


En snygg Cornelia, en rockig Lovisa och en nöjd Nora


ge mig varma sommarkvällar och bruna ben..











Friday, im in love


Hola amigos!
Är inte fredagar för underbara? Idag hade jag sovmorgon till halv elva, men fick ta bussen in till halv tio. Sedan hade jag bara två lektioner; matte och franska. När vi slutade vid ett gick jag och Lovisa den korta sträckan bort till Willys för att göra något åt vårat chokladsug. Och vädret då var inte att leka med, om man tittade upp mot himmeln och tänkte "det är sommar, det är sommar", så fick man faktiskt in en liten sommarkänsla i sig!
När Nathalie och David slutade vid halv tre gick vi tillsammans ner till stan och letade lite kläder till nästa veckas fest med tema rosa. Efter det tog vi en fin fika och nu sitter jag här! Jag har ätit en god middag bestående av sushi och nu har vi plockat fram en skål med godis till efterätt.
Jag skulle egentligen spenderat kvällen med Lovisa, Martin och Julia. Men så blev det inte, så istället kör jag på en hemmakväll med familjen.

Peace m♣'s


Pulkanbilder










Lots of love ♥

onsdag


Idag fick jag en fin flicka vid namn Josefine med mig hem, vilket var alldeles för länge sedan!
Fint snack och ett gudomligt mellanmål fick vi till, nämligen choklad och bananplättar med grädde, hallon och hemmagjord chokladsås, mums!


Bilden var visst en aning suddig, jaja!


Bättre sent än aldrig!


Här kommer ett gäng bilder från lördagskvällens häng hemma hos Amanda. Pulkabilderna får ni snällt vänta på till en annan gång, de ligger på den stationära datorn nänligen.












a special passion




Jag känner att jag har en viss passion för ringar, dock har jag inte så jättemånga som jag tycker om.
Men man kan ju alltid drömma sig bort i internetdjungelns alla modesidor!
Alla dessa ringar är från forever21.com. Förutom massa fina ringar har de också massa andra fina smycken, tillexempel halsbandet och armbandet på nedstående inlägg.



classy february





Skjorta: H&M
Kjol: H&M
Kavaj: Monki
Skor: Forever21
Smycken (halsband + armband): Forever21






RSS 2.0