THE HEAVEN IS PUMPING UP


Hej! Igen.
Nu har skolan satt fart igen efter en veckas lov som spenderades i Italiens skidbackar! Om det vore väl inte mer än rätt att säga att det var underbart!

Hur som helst, så har jag under dagen hunnit med att gå i skolan, bokat om alla mina körlektioner, lämnat cv för att en timme senare bli uppringd och bli frågad om jag vill komma på jobbintervju, jag har klämt mitt finger i dörren, jag har köpt en långklänning, jag har fikat med mina vänner och snyggDavid, jag har dansat, och till sist hamnade jag här! På tal om lång, så skulle jag gärna vilja ha en svart långkjol, matchat med ett vitt linne och ett brunt flätat skärp i midjan!
See you later aligator

 

 JAG KOMMER, JAG TROR JAG ÄR KÄR


En ny kärlek inom musikvärlden. Jag faller! Tryck på bilden för att få en egen uppfattning om det hela!


I DON'T MIND IF YOU DON'T MIND


På grund av en borttappad bilnyckel så att jag inte kommer till skolan sitter jag istället här och väntar på min mammas jobbarkompis som så snällt ställer upp på att åka ut hit och hämta mig! Annars då? Jo ikväll vankas det fest i Ankarsrum med temar after-ski! Kan bli kul!

Nej men, nu har jag i alla fall visat lite livstecken, och mer har jag faktiskt inte på hjärtat. Så, ses!

GITTARER OCH BAS, TRUMMOR OCH HAT


Hallå! Här har det inte hänt mycket på länge upptäckte jag visst, och det kan nog bero på slutprovet i företagsekonomi som vi har idag! Med andra ord har jag ägnat mycket tid åt att trycka in pålägg, marginal och moms i huvudet! Men snart ska det nog bli ändring på detta dödläge.

För att prata om annat, så tror jag minst sagt att jag kommer få en kick ass helg! Jag inviger den med fest i Happyhammer hos Lovisa med en bunt snygga tösar. På lördag blir det pulkaåkning och på kvällen vankas det 18-års fest för Julia som går och fyller myndig imorgon!


RSS 2.0