I THINK I BETTER RELEASE


Bikini, strålande sol, iskall saft, nyklippt gräs, sommarmusik och årets första dopp får summera min förmiddag! Nu tar jag med mig långkjolen, familjen och min hungriga mage till Vimmerby för att dra av ett släktkalas!
Ses!

LOVE YOU MEET IN SPRINGTIME


Så var det äntligen påsklov efter att jag gått runt hela dagen som en zombie med gröt i hjärnan, lite för trött alltså! Påsklovet har i alla fall firats in fint med picknick i slottsruinen med fina tjejer och en hel hög med mat. Mums! Nu är det dags för lite städning av rummet och akvariet inför påskhelgens besök från stockholm och sedan tar jag väl mina sötar till katter och väntar in morgondagen på ett eller annat sätt! Och medans ni andra bara njuter av lovet kan ni ju lyssna på mina nya lugna favorit!


Glad påsk


Förlåt, förlåt och åter förlåt, för den absolut dåliga uppdateringen! Jag skyller på att sugen på att blogga försvunnit blandat med plugg och annat kul.

Annars då? Jotack, den här veckan har jag haft fullt upp med rep och uppvisning av den föreställningen jag är med och dansar i denna vecka. just nu sitter jag hemma och har precis vilat upp mig från dagens skolföreställningen och snart tar jag bussen in till stan igen för att dansa järnet på den sista föreställningen! Tjaaa, det var väl allt, och snart är det påsk. Så glad påsk!

PLADDER, TRAMS OCH TJAT


Oj, här kan man nästan tro att jag är död och begraven, men riktigt så illa är det inte. Jag har helt enkelt inget och skriva om, och vem vill läsa massa pladder? Just det!

Jag är i alla fall precis hemkommen från Ellens 18-årsfest och nu ska jag ta mina två katter och försöka sova lite, läskigt att vara ensam hemma!

Tja, så mycket hade jag att säga. Eller jo förresten, min pappa klickade hem en dator till i födelsedagspresent. Hello beautiful!

RSS 2.0