last summer day

Sorgligt men helt och hållet sant. Idag har vi avverkat 2009 sista sommardag! Men gud, vad bra den blev. Fem gyllene stjärnor. Det började med sovmorgon till 11, som jag tyvärr inte fick utnyttja, eftersom busstiderna är sååå bäst. Sen två lektioner och sen var det end of the day! På bussen hem fick jag fint sällskap, vilket alltid uppskattas.
Nu på kvällen har jag varit inne på People och förberett inför modevisningen. Provat kläder och fått träningstider m.m. Och herregud, jag fick mig allt en mördarklänning, svart och lång, och tajt som jag vet inte vad! Jag kan absolut inte andas i den, så nu ska jag öva på att hålla andan. Hmmm?.

Men i alla fall, check me out!
Utanför People den 12/9 klockan 19.00. Se till att vara där i god tid, annars är risken att ni får stå borta vid preem och ha er, eftersom vi bara kör en visning :s

Men men, mot sängen.

Pussen, N

01.06 haircut problems

Åh, här sitter jag och ångrar mitt allra nyaste haircut. för det första, syns det inte att det är klippt. För det andra ser håret förjävligt ut; ljusbruna slingor i luggen från de gröna slingorna som people färgade in i håret på mig, och sen är resten av håret mörkbrunt. För det tredje, sitter jag och tittar tillbaka på bilder där mitt hår är jättelångt, blankt och precis lagom solblekt, och ångrar sönder mig! Typiskt mig.
Vad finns det att göra, löshår är redan uteslutet, så nu får jag kämpa på och hoppas på att hårtet växer snabbt, snabbt, snabbt! Jag blir så avundsjuk när jag ser alla andra med jättelångt fint hår, och så kommer jag där med min halvdana och tråkiga frisyr. Usch!

Men det finns ju större problem här i världen än hårproblem, så jag ska absolut inte klaga! Jag känner att jag missbrukar min blogg ganska starkt, vilket inte heller är ett världproblem. Men nu ska jag behärska mig, ett inlägg om dagen, max!

Förresten, lyssna på Jordin Sparks nya album Battlefield, jättebra! Men Lars regerar fortfarande,
forever and always.

Nej men nu ska jag faktiskt ta mig i säng, imorgon ska jag in till staden och träffa Calle, Moa mfl. FINT.

Sleep tight dudes

29/8

När jag vaknade på morgonen luktade det kräfot i hela huset, naaajs! Min frukost fick helt enkelt bestå av kräftor och sockerdricka, vilket inte gjorde mig någonting! Resten av dagen försökte jag göra en seriös insats till att städa mitt rum, vilket misslyckades. SÅ istället drog jag på mig ridkläderna och åkte till Malou, och självklart börjar det regna. Min vanliga tur på den fronten. Men men, sånt är livet och jag tog en ridtur i alla fall, och mot slutet tittade faktiskt solen fram till slut. NU på kvällen hade vi, såklart, kräftskiva och nu ska jag kolla på filmen Den bästa av mödrar. Som dagen till ära visas på tv idag.Ha det fint va
, N

Kräftfiske

Dagen till ära åkte vi bort till långsjön, jag faren, mor och kära lillasyster, för att fiska kräftor!
Alltid lika roligt, men det kanske gick lite över styr när jag började känna lite sympati för de små liven som var helt oskyldiga? Aja, det glömdes snabbt bort när kylan tog över. Sju lager med tröjor och grejer, men fortfarande lika kallt! Men Hilda och jag höll värmen så gott vi kunde med galna påhitt.  Senare på kvällen tillkom även storasyster och joinade. Kvällen blev helt klart lyckad, trots kylan och myggen. Och nu är kylskåpet och frysen proppade med kräftor. Mums!

Snygging kläderna är på, skapligt rockigt!


in the middle of a planningmeating

Första skoldagen är avklarad, woho! sp09C verkar bli fint. Nu har jag tre år kvar, och jag hoppas att jag kommer lära mig hitta bättre på skolan än vad jag gjorde idag?

Här sitter jag nu, mitt uppe i en festplanering. Det är inte det lättaste att göra över msn måste jag meddela, men nu har vi i alla fall kommit lite längre på vägen, efter att ha tjafsat ett bra tag om vem som är äldst. Hmm. Men aja, mina vänner har nog aldrig befunnit sig på det normalaste stadiet.
Ikväll ska jag göra absolut ingenting, det känns faktiskt väldigt skönt! Eller jo förresten, jag ska bort till Malou och rida en sväng, men det gör jag så gärna så :)

over and out, N

sommaren 09

Ojojoj, vilken bra sommar!
Den blev inte som jag trodde kanske, men vad gör det om 20 år?  Jag har i alla fall haft riktigt riktigt roligt, lärt känna nya människor och skrattat så mycket som jag aldrig någonsin gjort innan.
Imorgon börjar skolan, så fram över hittar ni mig i samhällskoridorerna.
Men nu ska jag njuta av sista sommarlovsdagen tillsammans med mina två bästa vänner Martina och Lovisa.

Hoppas ni haft en liksa bra sommar, loove

 Visfestivalen 09
BlåbärsdagDagen har varit så bra som den bara har kunnat!

Jag mötte upp Moa i stan och sen åkte vi hem till mig. Väl här blev det fint snack i timmar, sen åkte vi bort till Malou en sväng för att se så hon var vid liv. På vägen hem fastnade vi i blåbärs skogen hur länge som helst, och tryckte i oss så mycket blåbär att vi typ sprack. När vi kom hem igen, drog vi ut igen och plockade blåbär, muppar som man är. Reslutatet blev ju finfint, blåbär precis överallt. Bilden ovanför är ingenting emot hur vi såg ut efteråt!
Efter det blev det ett dopp i sjön, som fortfarande håller måttet, 24 grader!  Vi hann också med en snabbtitt i gamla fotoalbum, haha!
Nu har min fina vän precis åkt hem, och jag ska baka > blåbärspaj <

Puss

24/8

Okej, just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.
Jag känner mig halv och hel på samma gång. Tankar virvlar runt i huvudet på mig, gamla och nya, bra och dåliga.
Jag skrattar och gråter om vartanat, älskar och hatar, dansar och sjunger, sitter tyst och tänker.

Det är 13 dagar tills du åker, och förvinner ur mitt liv föralltid. Visst kan jag hälsa på dig, men hur stor är sannolikheten att det händer så ofta. Det kommer svida när du åker och jag kommer sakna dig så mycket. Tanken på att du finns någon annanstans, med en ny omgiving och en helt annan livsstil, skrämmer mig.
Det skrämmer mig mest är att jag kanske aldrig mer kommer få se dig.
Jag vill inte att det här ska sluta här och nu, och inte såhär.
Jag får nog aldrig mer få le när jag ser dig, dra in din lukt, spendera timmar tillsammans med bara dig, och skratta och le åt alla misstag och framgångar vi gör.
Jag älskar dig, och det kommer jag alltid göra.

1 måndad, 2 veckor
och 2 dagar.
Jag borde vetat bättre, läst av signalerna, och sagt ifrån. Men jag var dum och lycklig, levde bara för sekunden.
Man gör misstag, jag har redan gjort alltförmånga, och jag tänkte att jag borde lärt mig av dom. Men tydligen var det inte så. Men samtidigt tänker jag, att jag bara hade varit besviken på mig själv om det aldrig hade hänt. Gått och ångrat mig och tänkt på hur jag skulle gjort, egentligen. Jag kan inte bestäma mig vad jag egentligen tycker om dig. Jag borde hata dig, men jag kan inte. Du har ju trots allt försökt att ställa det tillrätta.
Det bästa med hela situationen är nog ändå, att under resan lärde jag mig dels en läxa, jag fick dels nya vänner, och jag kommer aldrig glömma det du gav mig, det fick mig att le.
När jag ser tillbaka, börjar jag bara skratta, även fast det kanske hugger i mig. Framsteg? Så ser jag det

Allt för lång tid har gått
, och jag saknar dig, vännen!
Vad hände, vad gick snett? Jag gjorde mitt allra bästa, men det verkade som du var för blind för att se hur mycket jag egentligen kämpade. Du skyllde på mig, när det var bådas fel. Men jag tog på mig skulden, och kämpade för oss, medans du stog där, och spydde ur dig klagomål. Klagomål om mig, som jag fösökte rätta till och förklara. När jag försökte öppna munnen, blev jag avbruten och så stod jag där igen, men tyngden på mina axlar. Det slutade på ditt sätt, det var ju så du velat ha det från första början. Men jag kan fortfarande inte förstå, hur det kan vara mitt fel. Det var jag som ringde och gratulerade dig på födelsedagarna och skickade presenter. På min födelsedag var det tyst i telefonen. Jag fick ringa och fråga om vi skulle träffas, varje gång fick jag svaret " jag kan inte, jag måste hjälpa till hemma/ plugga", och några dagar senare fick jag reda på att du träffat någon annan. Det var inte jag som bara gick förbi dig i bussen, det var du. Det var inte jag som svarade kortfattat på alla frågor heller. Och sen var det jag, som behandlade dig som skrot.
Minns du den gången när vi satt och solade oss på den blå lådan på lunchrasten, och du sa " jag tror vi kommer vara vänner för livet". Så blev det inte, inte för din del i alla fall. Jag har inte slutat kämpa, det vet du om.
Jag minns vårat sista samtal, du sa att du inte orkade längre, och jag grät och sa att jag aldrig skulle släppa dig, och du slängde på luren i örat på mig. Var det fortfarande jag som behandlade dig som skrot då?

Jag har klarat ett helt åt utan dig, hur vet jag inte.
Det svider i mig, det svider vid tanken på att jag aldrig får se dig igen. Jag vill bara ha dig tillbaka, bara för en minut. Så jag kan säga hejdå, på riktigt. Jag saknar dig.

Changes comes, but where they go, you'll never know

Vad jag glädjs åt alla mina fina vänner.

Utan er skulle jag inte veta vad jag skulle ta mig till. Ni finns alltid där, och söttar dig. Nu låter det som om jag sitter här och predikar, haha! När det känns som att jag inte duger längre, vet jag alltid vart jag kan vända mig.
Lovisa Gillsjö, du är min absolut bästa vän. Du och jag har gått igenom eld och vatten tillsammans, for sure. Du är den som stötatr mig till max, jag tycker om dig sjukt mycket människa! Vi skrattar och gråter om vartannat, hur nere jag än är, vet jag alltid att jag möts av ett varmt leende av dig. Jag älskar dig.
Martina Nyhlén, du underbara bästa! Du måste vara jordens sötaste och snällaste människa. Du och Lovisa är dom som står mig närmast om hjärtat av mina vänner. Även fast vi inte ses särskilt ofta, vet jag att du alltid finns där för mig, med galna ideér och underbara skratt.
Lisa Sernfalk och Amanda Bäckström, skapligt galna, skapligt omtyckta. Med er har jag alltid roligt. Ni får mig att le när jag mår som bäst. Vad man än hitatr på med er, händer alltid något oplanerat och galet, men oj, vad kul vi har åt det efteråt! Jag älskar er, super badly!

Herregud, om jag skulle sitta här och rabbla upp alla som betyder någonting för mig, skulle jag behöva sitta här och nöta tills jag dog!  Men ni vet vilka ni är, och om ni inte gör det, så slåss jag (A)
Vad jag försöker få fram är, att jag är sjukt glad för alla mina vänner. Jag ska försöka räcka till, som ni räcker till för mig. Jag ska trösta och skratta med er, precis som ni tröstar och skrattar med mig.
Kärlek til er, för allt vad jag är värd

Och nu ska jag sluta med predikandet och gå och sova istället.

Lots of love, to you

glänsar'nJag ska räkna dagar, helt klart!

Lars Winnerbäck

Cloetta Center, Linköping
Torsdag, 10 december 2009 kl. 20.00

22/8

Du kunde lika gärna stampat på mig,
det vet du lika bra som jag.
men du vet, jag ångrar aldrig något som fått mig att le.


JL

Efter att jag klappat mig själv på axeln efter en jobbig men ändå sjukt rolig vecka åkte jag hem och packade mina saker och sen tog jag mig inåt stan igen för att möta Josefine. Skapligt fint snack, prommenad, och sjukt mycket skratt! Efter ett tag kom också Lovisa och vi prommenerad ner till stan och hyrde film, Zozo och favoriten Dirty Dancing 2. Hem till Josefine igen och så blev det filmhäng och sprutande tårar, i alla fall från min sida, jaja.
På natten tog vi flyktvägen ut genom Josefines dörr och sprang och bada, och sen fönstret in , skrapsår och sånt drog vi på oss, finemang.
Jag blev också nattgäst hos finaste Josefine.

Puss
Nora och Josefinfine


Lovisa


Badtime

Fina folket, dag 2

Åh gudars, vad jag gillar såna här dagar!
Mina fina vänner är bäst, och då skojar jag inte. Jag har hängt med fina folket idag med, räknat matte ( seriöst, jag börjar bli sjuk?! ) och skrattat så jag fått ont i käkarna.
På eftermiddagen mötte jag upp Nathalie, och hon och jag tog oss tillsammans med Lisa hem till mig. Och vad vi gjorde, jaa, dom satt för det mesta uppflugna i mitt plommonträd iklädda bikini och kämpade med brännan och plockade plommon medans jag låg på marken och halvsov och blev bombarderad av flygande frukter.
Nu har dom precis dragit och jag sitter här i min ensamhet as usual. Jag funderar ganska seriöst på att sova, även fast klockan knappt är tio. Men jag kan inte hjälpa att jag är trött, that's life.

Så,
sov gott och dröm söttFina folket

Min dag har spenderats med fina folket! Mark Lovisa Lisa x3 Cornelia Karin och en släng med Martin.
På kvällen skaffade jag en feting blåtira och en rockig muskelträckniing från ryggen och ner till svanskotan. Fy sjutton, vad fint! Eller inte.
Men hallå, jag måste på riktigt sova nu, jag ska träffa fina folket imorogon också, och räkna matte ( vad håller jag på med?) och äga ut på volleyboll. Och så uppskattas skrattanfallen som mark, min käre man, alltid lyckas få in mig i.

Lots of love,
N

Sardinien, lördag last day!

Sorgligt men sant, men detta var våran sista dag i wonderland. Vi gick upp tidigt tidigt för att åka till stranden och fixa till sista brännan. Sen var det bara att packa väskorna och dra till flygplaten.

Men jag ahr bara en sak att säga, Sardinien är bäst!


Baby, I'll kick you home


Skaplig min på mig, i know, jag bjuder på den!

Sardinien, lördag dag 6

Vi gick upp väldigt tidigt och åkte ut till en snorkelstrand. Åh gudars vad fint det var! Helt klarturkost vatten och vit - rosa sand! Heey lovie!  Där hängde vi ungefär hela dagen, eller fram till eftermiddagen då mamma släpade med oss till ett par grottor, där man var tvungen att färdas upp och ner för 684 trappsteg i 37.5 graders värme, hmm, mindre uppskattat!
När vi kom hem, avr vi sjukt trötta i benen så vi tog ett litet powernap innan vi gick ut för att äta och sen gå på nattmarknad som höll på från nio till cirkus två på natten.


lång vandring i stekande värme, hell yeah!

Snorklingsredo! Det roligaste i bilden är att mamma preci har halkat på en sten,
bredvid en mamma med ett ammande barn som blir jätte rädd, stackars!

Snorklings stranden, love

Sardinien, fredag dag 5

Dagen till ära tog vi bilen till Sardiniens huvudstad Alghero, där vi skulle bo de två sista dagarna. Väl där letade vi ett bra tag efter rätt gatuadress och när vi väl gjort det och hade packat in oss begav vi oss till starnden, såklart. Efter att ha legat där och gjort den dagliga rutinen åkte vi till lägenheten, gjorde oss iordning och åkte ut till skogen för att äta på ett  " agriturismo ". Tre olika rätters mat fick vi + efterrätt, snacka om att vi rullade ut därifrån!


Här visar Petra hur jag kommer se ut när jag får körkort, tack!

Sardininen, torsdag dag 4

Vi gik upp någon gång vid 10-tiden för att åka till stranden och göra den dagliga stekrutinen. När vi sen åkte hem till lägenheten igen för att äta luch, står den vidöppen och våra grejer är nedslängda på undervåningen och en förvirrad städerska springer runt och städar i panik. När vi frågade vad hon styrde med sa hon bara att vi inte hade lägenheten längre och att de andra gästerna skulle komma om en timme. Bra!  Så vi fick sätta igång att panikpacka och sedan fick vi bo på ett hotell som låg nära vattnet, och plus i kanten på poolen, där spenderades min eftermiddag (:

Har inga bilder från dagen tyvärr,

Sardinien, onsdag dag 3

Vi gick upp tidigt, för mamma hade planerat in en biltur till andra sidan ön, där vi skulle sola och ha det fint hela dagen och sen åka tillbaka framåt kvällen. Själva bilresan skulle ta lite mindre än två timmar, trodde mamma... I själva verket tog det 8 timmar, plus en lunchpaus. Så jaa, vad ska man säga, det var väl ungefär det vi hann med den dagen, åka fram och tillbaka över ön.  När vi kom tillbaka till Bosa var klockan runt elva och vi var galet hungriga, eftersom vi hade ätit lunch någon gång runt tolv tiden. Så vi gick till första bästa returang och beställer in mat, och vad får vi? Jo, potioner stora som halva happy meal, tack och bock! Men det slutade fint med att Petra välte ner halva deras glasförråd, haha, äägda!


Ännu en mindre rockig bild, men det bästa är att Petra skäms som ett djur
för att ha vält ner alla glas, och mamma står bakom och skrattar och är skadeglad!

Sardinien, tisdag dag 2

Morgonen började fint med att pappa stod i köket och muttrade att han hatade solen medans han förbrukade halva tuben med solkräm, styrka 30, i tjocka lager på ryggen, fint pappa, fint!
När vi ätit frukost och pappa var färdigsmord (haha) gick vi till en liten marknad som hölls varje tisdag i Bosa, värsta mysigt måste jag säga, sen åkte vi, såklart till stranden efter det och låg där ett tag. Sen åkte vi hemåt, tog oss en sväng i en borg som låg bara några meter från vårat hus. Hilda klagade halva vägen på huvudvärk men vi vandrade på och sa att, äsch, det är lungan, drick lite vatten bara! Men... när vi sen åkte och köpte pizza och hade picknick på en klipphäll i solnedgången började hon också klaga på att hon mådde illa och behövde spy, uurk!  Hon springer sen bakom klippan och spyr ljudligt flera gånger, medans vi sitter där och äter och njuter av solnedgången. Fint eller brutalt? Jag väljer absolut det sista!
Det visade sig sen att hilda hade fått solsting av värsta slaget, och dragit på sig en svullen hjärna på köpet, hahaha!
Aja, that's life!


på marknaden, systrarna Hattar, och nej, jag har inte glasögon,Bilden är suddig och inte allt för rockig, men själva grejen med att den är tagen medans
Hilda står och spyr som mest är faktiskt liiite roligt.


Picknick i solnedgångenSardinien, måndag dag 1

När vi landade på söndagkvällen tog i hyrbilen till en liten stad som heter Bosa och slängde oss i sängen!

Dagen efter packade vi badkläderna och gick ner till stranden i Bosa i 33 graders värme, wonderful! Trampbåtshäng, glass i stora lass och superstek, niice.
När vi legat en halv dag på stranden gick vi tillbaka till lägenheten, duschade och gjorde oss iordning.
Sen gick vi runt lite i den lilla stan, åt middag och sen tog vi oss bortåt  till en rondell (?) där tävlingen miss italia hölls dagen till ära!Petra, mitt uppe i stekandet

  
Miss Italia


sardinien -->

Här sitter jag och lyssnar på massa gammal musik på min spotify, snacka om nostalgi!
Det blev precis söndag, och jag drar idag! Sjukt härligt att komma iväg, viken är inte min min favoritstad precis.
Det enda som snackas här är ju ändå skit.

Igår var jag på en skaplig fräsch fest i det skapligt fräscha vädret, mera såna dagar tack.
Idag har jag, som sagt, hängt med Gustaven, packat det sista, ridit en sväng och träffat Lisa en snabbis för att säga hejdå.
Och sen har jag lyssnat massa på Elin Sigvardsson, gud, vad hon är bra! Verkligen ett måste, favoritlåtarna för tillfället är When it comes to you, Where to start & If love can kill I'll die for you. Lyssna och njut, dudes!

Nej men, nu borde jag ta mitt förnuft till fånga och ta mig till min säng,
jag har en lång dag imorgon, eller idag rättare sagt?
Ni får ha det så himla bäst, för nu ska jag steka järnet på Italiens stränder!

Lots of love

GuuuustavGustaven är här!
Han kom i torsdags och åker hem ikväll, men lika roligt som alltid har vi haft!

Tycker det är värt att nänma att Amanda kom hit igår, henne har jag inte träffat på en månad så det satt fin fint.
Men nu måste jag dra, Gustav står och tjatar på att vi ska bada, 29 grader i vattnet, ohyes!
Sen ska jag packa, för imorgon bär det av till Sardinien!

love

365 dagar

Det svider vid tanken på att jag aldrig mer kommer få se dig.

Super Nathalie & Lisa Wensday

Dagen blev alldeles kanoners!
 Vi drog till stallet tidigt på morgonen och red, sen drog vi ett skapligt bad med shetlandsponnynerna i sjön, sjukt fint!
Efter stalltrippen åkte vi hem till lisa och solade, åt glass och kastade vattenballonger, för såna galenskaper kommer vi alltid på, det är därför jag tycker om er så mycket!


LisaLina


In action


Mot kvällen följde lisa med mig hem, vi fixade i ordning picknickmat och tog båten ut till en liten ö. Där åt vi och pratade vi om allt möjligt, så som bara vi gör.
När det började bli kallt och myggit började vi packa ihop och satte oss i båten och..... motorn dör!
Så vi satte igång och ro hemåt. Det gick fin fint, för lisa var lätt det bästa sällskapet man kunde tänka sig, även fast det tog oss 1 ½ timme, det var kolsvart, vi fick  spontana skrattanfall och var tvungna att sluta ro för ett tag och även fast min mobil var farligt nära vattnet en gång.
But hey, we're still alive!

 Tisdag 4/8

Under förmiddgen sprang jag runt inne i stan med min mor på jakt efter obetydliga saker. Men när vi inte hittade det vi skulle tröstade vi oss själva med glass och åkte hem.
Efter det sprang jag runt i halva huset och panikstädade ( som vanligt ) eftersom några av Sveriges bästa flickor skulle ta sig hit så vi kunde dra av en riktig feting tjejkväll.
När dom väl hade kommit hit satte vi igång att laga mat för allt var vi var värda och spela sanning och konsekvens som bara vi kan!  Vi hann med ett bad och en film också, och sen stannade Nathalie, Karin och Lisa kvar för att bli mitt  nattsällskap.


 nathalie   karin   lisa   lisa   ellen    nora

  Som sagt, var vi riktiga stjärnor på sanning och konka!

Tisdag 00.47, shit, im bored

20 saker om mig.

Jag har insett att min senaste kyss: var onödig
Jag pratar: på bästa sätt :D
Jag avskyr när folk: trycker ner sig själva, och andra
Min bästa vän är: Lovisa Gillsjö och Martina Nyhlén
Min första vän heter: Moa Svensson
Kärlek är: Sjukt bra!
När jag borstar tänderna: känner jag mig sjukt uttråkad
När jag lagar mat:
måste jag alltid lyssna på musik på högsta volym, annars är det inte på riktigt!
Jag tänder på: väldigt olika
Jag är rädd för: att bli lämnad ensam och ormar
Den värsta känslan är:
rädsla, saknad
Den bästa känslan är: lycka!
Jag är bäst på: betänketid på den frågan?
Jag är sämst på: säga ifrån
Om jag var ett djur skulle jag vara: skulle helst förbli en människa ;) men annars en fjäril
Min mobiltelefon är: typ ny (:
När jag vaknar på morgonen:
somnar jag gärna om, särskilt om klockan inte har passerat 9 (;
Just nu tänker jag på att: jag måste träffa moa snart, 3 veckor sen sist!
Bebisar är
: små?

Karin Mylove

Herman och Sanna som helgen har spenderats med åkte hemåt idag och själv  tog jag mig in till stan och träffade bästa och sjukt efterlängtade Karin!  Pizza, en runda på stan, och sedan prommenad hem till henne. Och här sitter vi, hemma hos bästa bruden, det är hon som precis hjälpt mig fixa blogg. Vi får se hur länge den lever, jag är ju trots allt inte född teknisk!

Tänkte slänga upp lite bilder från helgen, och såklart en på karin,
check them out!Bilden är kanske gammal, men karin är fortfarande en stjärna!


Vi tog motorflotten ut på sjön och bara stekte i lördags,
och ja, en bild säger mer än 1000 ord!


Vi drog ut våra vänner på älgsafari i söndags bara för att.
Herman ser verkligen ut att njuta av att mata älgen med munnen....


RSS 2.0