Ögongodis





En favorit som ännu än gång lyckats är mitt älskade forever21.com.


























Mammas dag


Min dag kan kort sammanfattas som en skön hemmasöndag. För det är precis var det har varit. Jag vaknade i lagom tid och åt en god frukost och tog därefter en springtur.  Resten av förmiddagen spenderade jag med mamma och mormor på altanen och sedan satte jag och mina systrar igång att laga en trerätters morsdagsmiddag. Mumma. Efter middagen rullade jag upp till mitt rum och önskade att hela sommaren vore en hel och lång fest, då jag rotade fram mina sommarfavoritet i klänningsgarderoben och drömde mig bort för några ögonblick.
Men men, sommaren kommer invigas fint med togan som går av stapeln den 4 juni, alltså nästa fredag! Så himla fint!

Annars då? Jo för att sammanfatta helgen lite kan jag ju nämna att jag fick David som nattgäst här i fredags och igår va jag först inne i stan och sprang runt i regnet och spanade in alla snygga studenter som skulle på studentbal och efter det åkte jag hem till Nathalie där det stod tjejkväll på schemat. Hemma hos henne befann sig ett knippe helsköna brudar och massor av god mat. Jag älskar mat, det är verkligen min stora kärlek.
När vi hade tjockat oss lagom mycket bänkade vi oss framför tv,n och vi (eller i alla fall jag) konverterade till melodifestivalnördar. Men vadå, man lever en gång. Varför inte köra hårt medans man ändå kan? Favoriten blev Frankrikes bidrag "Allez ola olé" med Jessy Matador. Det blev en skön sommarkänsla inne i Nathalies vardagsrum och alla stog upp och dansade till låten, haha. Ta och lyssna in den och känn sommarkänslan! Men Tyskland blev en värdig vinnare med låten "Satellite" av 19-åringen Lena, låten är faktiskt bra!



TRIATON


Jag sitter och halvsover, så skulle jag råka slinta på tangentbordet och orden blir felstavade så kan jag faktiskt skylla på tröttheten.
Orsaken till min trötthet är väl ungefär att jag tagit mig igenom ett triatonlopp fast med ändrade grenar. Det började med en cykeltur från gymnasiet till Gränsö på en otroligt seg cykel. Där ute väntade klassen och n vandring på 1,3 mil som man måste vara med på eftersom det ingår i idrottskursen. Utklädda till skogsmullar kämpade vi på tappert i vårsolen och när det var ungefär en kilometer ville benen inte vara med och tänkte därmed lämna oss ensamma, men icke, vi höll dom på plats!
När väl de 1,3 milen avr avklarade var det bara att slänga sig upp på den cyklen som fortfatande var lika seg,och cykla tillbaka till gymnasiet. Därirfårn tog jag bussen hem och fick vandra de två kilometrna från busshållsplatsen hem till mig. Där dog jag ett tag på soffan innan jag var tvungen att kasta i mig lite mat och sen åka till stallet. Där befann jag mig i ett antal timmar och red en plågsam dressyerlektion på en superpigg Emil. Nu är mina ben pensionerade en vecka framåt.

Nog om det! Hörreni, vad tycker ni om lite sommar nu? Skulle ni tacka nej till det om jag frågade?

Sommarbild från 2008

 

 


22 maj



























Tjena, vilken kväll det blev igår! Superkul verkligen. Jag antar att det hängar mycket på det trevliga sällskapet och det fina vädret.

Vi kämpade på hårt från halv tre på dagen fram till ungefär fyra tiden på natten, och efter det började jag och David vandra in mot stan iklädda balklänning, klackskor och frack. Dock gick det ju inte särskilt snabbt eftersom jag (klanting som jag är) trillade och sträckte ut ett ledband i foten. Så vi lyxade till det och tog en taxi efter en bit! När vi kom hem vid halv fem tiden somnade vi båda som barn tills väckarklockan ringde vid halv åtta. Då var det bara att stiga upp och bege sig mot lysningsbadet där det vankades modevisning. Ingen höjdare! Med tanke på min fot, den minimala sömnen och ett litet intag av mat. Men jag lever i alla fall och här sitter jag nu och taggar nationellt prov i franska imorogn.




22 maj


Vilket galet bra väder det är, helt klart bäst!
Hoppas att allt är fint, för med mig är det super. Jag har precis tryckt i mig massa mat och nu ska jag gå och göra mig i ordning inför kvällens bal. SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR taggad är jag!

Förresten, lyssna på den här låten, superbra!
Haha vilket dampinlägg det blev :)



Min stora feta kärlek






by forever21.com


Ytterligare en kollektion från forever.21 är släppt, embroider me är namnet. Forever21 är, och kommer föralltid förbli min stora kärlek. Klappat och klart!

Embroider me-kollektionen är inte lika fin som "Graduation Dresses" enligt mig, men den håller måttet!


17 maj


Godkväll! Hoppas att allting är bra med er, för här är det nämligen finfint! Ett extra plus på att solen har lyst hela dagen idag, och att den fortfarande gör det!

Mina lediga dagar förra veckan satt som en smäck och innehöll massa godsaker, bland annat ett fint häng med David, Cornelia, Lisa, Martin och John och ett twisterhäng. Bilder kommer så småningom :)

Nu är en ny vecka på gång igen, och jag är trött som ett litet as. Ja somnade som ett litet barn när jag kom hem från skolan trots att jag skulle lagat mat, jaja! Nu sitter jag här i sängen som är fylld med samhällskunskapspapper eftersom jag försöker komma lite framåt emd mina exeminationsuppgifter som ska vara klara på söndag.

Förövrigt dessa sega exeminationsuppgifter och en rapport som ska skrivas i svenska/historia är jag riktigt taggad inför helgens kommande händelser! På fredag ska jag på 120-årsfest  (okej, jag ska inte fira någon gammelmormor eller sådant, bara ett gäng 20-åringar som råkat gå och fylla systembolagetmyndiga.) och på lördags smäller det med Deltabal! Jag måste erkänna att jag är riktigt taggad, varje dag tar jag en snabbtitt in i garderoben för att checka in klänningen. Okej, så är det inte alls, det lät bara bra. Men i alla fall, skitsamma, det ska bli riktigt kul!
På söndag står det modevisning på schemat och dagen börjar klockan 08.00 för att få smink och hår i ordningfixat och klockan 11 börjar själva visningen.
Det känns som om helgen kommer bli riktigt lyckad men också väldigt tuff, jag kommer bokstavlingen släpa mig själv till skolan på måndag. Meeeen, man lever bara en gång!

Något annat jag taggar till är den kommande kryssningen tillsammans med David, Arvid, Viktor, Lovisa och Nathalie som vi ska ge oss ut på bara några dagar efter att vi fått sommarlov, som förövrigt är om exakt en månad! EN MÅNAD!

Herregud, vad jag babblar! Nu ska jag återgå till de politiska systemen, YES!






Hey sistha!


Hoppas att livet är kung, solen har trots allt varit framme idag!
Mitt liv är i alla fall fint, skolan idag var inte alltför krävande och träningen efteråt gick ju bara för bra!
Just nu sitter jag och drömmer mig bort i forever21's klädkollektion "Graduation Dresses" och önskar att jag hade tillgång till pengar så jag kunde beställa lite kläder eller att jag hade en egen forever21butik på min bakgård.

Nej ni, nu ska jag tagga inför mitt nationella prov i matte imorgon, hur skoj är inte det på en skala? Men, jag ska absolut inte klaga! Tanken på att jag faktiskt slutar kvart över 12 istället för kvart i 4 imorgon känns ju bara för go. Ibland äl
skar jag min engelskalärare.


"Graduation Dresses" 
Forever21.com


Sunday


Ordet sunday skvallrar verkligen inte om vädret i alla fall, synd det! Jag skulle defenetivt inte tacka nej till lite värme och sol nu.

Nog klagat om vädret, jag har i alla fall haft en riktigt grym helg! Den började riktigt bra med dansföreställningar på Mejeriet hela fredagen och efter det fick jag världens bästa David med mig hem. På lördagsmorgonen ringde klockan vid halv sex och ungefär en timme efter det befann jag mig i Peoples salong pch fick håret och hårbotten massakerad av hårspray, ståltråd, snäckor och hårspray. När håret och sminkningen var klar var klockan ungefär åtta och det var ungefär sex timmar kvar till första visningen. Vad gör man då? är frågan. Tjaa, ingenting av värde blir väl svaret.
När klockan var ungefär elva fick vi skjuts ut till Gränsö för att bli ihoptryckta i en liten stuga i tre timmar. Ni kan ju bara tänka er hur det är att att vara 29 modeller med stora frisyrer plus frisörer och en hel del väskor i en pytteliten stuga med två små rum. Trångt.

När sista visningen var avklarad åkte jag hem och däckade i sängen efter att jag hade fått ur all hårspray. Jag vaknade inte förrens kvart över sju när jag, bokstavlingen, släpade mig ner för att äta middag och sedan bar det av till stan igen för att träffa världens grymmaste tjejer! Där bjöds det åpå tårta, snack, film och mys.

Jag kom hem ungefär vid halv två efter att pappa och jag agerat taxi till ett gäng fulla tjejer och somnade som en stock och sov i tolv timmar. Nu är klockan fyra och det enda jag har gjort idag är en fet dusch och så har jag ätit frukost bestående av mozzarellasallad. Inte så tokigt om ni frågor mig, chilldagar är nice.



Fyra nyanser av R O S A









22.16


Hola!
Jag är förtillfället tröttast och opeppast i världen, himla trevligt!

Hela min dag har bestått av träningar inför dansföreställningen oh modevisningen fram och tillbaka, inte konstigt att jag är trött! Och hörreni, missa för guds skull inte dansföreställningen och hela kalaset utan kom och titta!

Fredag kl 16.00: Dansföreställning på mejeriet
Fredag kl 20.00: Dansföreställning på mejeriet
Lördag kl 14.00: Modevisning på Grönsö slotts magasin
Lördag kl 16.00: Modevisning på Gränsö slotts magasin

Så känner ni att ni har lite left-over time är det bara att ta en sväng förbi om ni befinner er i Viken.

Hare gött!


tredje maj


Har sitter jag och har precis gett mig i kast med att svara på ungefär 120 Grattis-logginlägg på min facebook profil. Jajamen, jag fyller år idag. Sjutton. Med ett helt år till utan att få bestämma själv, men sen jävlar. Då världen, då ska du få se!

Min dag har varit kanoners! Den började med att min familj tågade in med världens skönsång och gav mig en hög med massa roliga presenter :) Och medans dom åkte iväg tll skolan och jobbet gick jag runt hemma och chillade en timme innan jag också tog tag i mig själv och åkte till skolan. Lektionerna rullade på och mot ett ringde världens mest efterlängtade David från New York och grattade mig. Efter skolan stod det dans på schemat men innan dess överrskade mina underbara vänner Nathalie och Lovisa mig med en stor tårta och ett fint kärleksbrev på mejeriet. Kärlek till er brudar, ni är riktiga pärlor ♥. När vi väl hade gått upp åttiotvå kilo av tårtan körde vi stenhårt på dansen och sedan abr det av hem. Där stod en trerätters födelsedagsmiddag och väntade. MUMS. Som ni nu säkert redan listat ut har jag under min första dag som sjuttonåring lyckas gå från storlek 36 till 56.

Nu sitter jag här nyduschad, illamående och tänker att sjutton kasnke inte är så tokigt trots allt. Nej nej, nog om mig. Hoppas eran dag har varit minst lika bra som min! Och förresten, lyssna på nya favoriten här nedan!
Kärlekar

Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]




Ett stycke valborgsmässoafton


Valborg började snusfint hemma hos lovisa med ett knippe ursköna brudar och min bästa vän maten. Efter ett par timmar där tog vi tag i oss själva och begav oss ut till Niklas där det vankades fest. Men vi fann dock mindre med ro där och drog efter ett litet tag vidare bort till Martin där även kvällen avslutades framåt småtimmarna. Valborg blev med andra ord riktigt lyckad.
Nu laddar jag om inför den nya veckan som fint börjar med att jag blir ett helt år rikare! Sedan ska jag slita häcken av mig hela veckan då jag ska springa mellan genrep inför dansföreställningen och inför modevisningen. OCH, så kommer världens bästa David hem får New York på tisdag. Äntligen.










RSS 2.0