09 släng dig i väggen, 2010 är på väg!


Gott nytt år på er alla därute!
Jag peppar som tusan inför kvällen, även fast att förkylningen och feber drar ner mig en aning ska jag banne mig göra det bästa av situationen! :)

Ha det bäst, och hoppas erat 2010 blir alla tiders! ♥

hangout


På bilden här nedanför ser ni mitt häng för dagen, ett mycket fint häng!
Nu ska jag dra och bota halsen, ta ett bad och TAGGA NYÅR!




bevis


Här har ni livs levande bevis på mina verk jag slitit med under mina sjukdagar här hemma:

<-- före

<-- efter



Den sista bilden blev väldigt suddig, men som ni kanske ser blev det en aning bättre!




projekt


Vad gör man egentligen när man är sjuk på ett lov? Jag har i alla fall satt igång med en himlans massa projekt! Garderoben är numera omålad från vit med kluddfläckar till gråblå utan kluddfläckar. Alla mina lådor har jag dragit ut, gått igenom innehållet och rensat ut. Nu är hela rummet, hallen och petras rum fyllt med kläder, småprylar och shampooflaskor. Nu har jag bra det roligaste kvar, att lägga tillbaka allting... SUCK.

Men men, solen lyser ute och snart kommer mina snygga och saknade vänner Nathalie och Lisa hit!
Imorgon ska jag till stan och träffa västerviks näst största rockare, alltså Amanda. Och sen är det NYÅR!
Fin fina dagar väntar framför mig känner jag nu (:

Puss


27 december, 15.56


Feber, förkylning och halsont är vad jag och lillasyster kämpar mot för tillfället. Ogilla!





dan efter dopparedan' och en förkylning rikare


-"Älska mig
-Kan inte du älska mig?
-Älska mig!
- Men kan du inte älska mig en stund?
- Men jag älskar ju dig, älska mig?
-äsch, älska mig!"


Såhär låter det ungefär om man har huset fullt av galna kusiner och man gör ett oseriöst försök till att kolla på en film. det är fint. Helst av allt ska man ha en fräck dialekt på hela dialogen.
Det är dan efter dopparedan idag, nu är det ytterligare ett år kvar tills man kan återfinna julkänslan. 365 dagar. Julen bjöd på en fet förkylningen och en väldans massa julklappar, mat och trevligt sällskap.

Nu gör vi ytterligare ett seriöst försök till att kolla film, hörs!


dan' före dopparedan'


Julstämmningen flödar nu känner jag, big fat like!
Vi har precis haft en liten lilljulafton här och av någon anledning fick jag en väldans massa strumpor av olika slag? Haha. Men imorgon smäller det på riktigt! En vit jul med stora tjocka släkten och en väldans massa julklappar. Sånt gillar jag.

God Jul på er!



christmasbreak


Åh tack! Någon måste ha hört mig när jag bett om lov. ÄNTLIGEN!
Min början på lovet har varit alla alla alla tiders. Först sprang jag runt med mamma på stan. inhandlade ett par skor faktiskt.
När jag kom hem, tog jag tag i mig själv och städade klart rummet som jag försökt få rent i fyra dagar nu.
Mot kvällen kom mina vänner vid namn amanda, ferner och laag hit. Vi fann ro med, favoritchipsen, skrattattacker, snöbollskrig och så fick vi faktiskt till en fin snögubbe också. Johan blev hans fina namn :)

Han/Hon blev för snygg, lika lång som Laag (ca 1.87 cm) bröst, gravid mage och jaa, allt möjligt. Ni kan ju bara kolla in här nedanför! Slänger upp en bild på Julia också, sista skoldagen och allt. Tyckte hon blev för söt på bilden!






Ha ett bra lov m8's! ♣




Julmys hos Julia @Björne


Ojoj, en sån fin kväll jag hade i lördags! Jag tog mig bort med en fet huvdvärk till Julia i Björnholm. Där väntade en hel hög snygga tjejer, god mat, julmys, julklappslekar och ett wierd memory. En väldigt väldigt trevlig kväll om jag får säga det själv!






söndag 091220


Tre tankar slog mig precis hårt i bakhuvudet!
tanke 1: Det är julafton, om bara fyra dagar!
tanke 2: det är lov om bara 2 dagar
tanke 3: det blir nog trots allt en vit jul, som jag längtat efter det!
Tycker mina tankar är väldigt bra och viktiga, tycker jag. Men alla behöver inte hålla med, det är lugnt.

Min söndag har varit fin. Jag vaknade för tidigt för att ta mig upp och städa mitt rum och någon gång vid halv tolv kom ett stycke pojkvän hit :). Han placerades i fotöljen medans jag fortsatte städa, krossa glas och allt möjligt. Vid ett tog vi tag i oss själva och åkte in till staden och plockade upp Amanda, Arvid och ett gäng pulkor. Sen styrde vi bilen mot Gunnebo och pulkabacken.  Vi kanske inte var så aktiva som man var när man var i 10-års åldern, men vad gör det om 20 år? När kylan blev för jobbig åkte vi tillbaka till stan och dukade upp med massa godsaker, filtar, sockor och film hemma hos amanda och fann ro ett tag innan det var dags att ta sig hemåt. Nu sitter jag här, och jag borde fortsätta städa rummet, men jag kommer inte så himla långr. Men snart, snartsnartsnart, ska jag ta tag i det!


Julfest


På schemat stog det julfest, och inte fasen bangade vi! Klockan halv fem fylldes huset av snygga brudar och förfest och i ordningsgörande satte igång. Vid halv åtta tiden kom en taxibuss och hämtade upp oss och runt åtta befann vi oss i Ankarsrum. Fin fest som avslutades med skaplig värk i fötterna, men ska man vara fin, får man lida pin!

Bilderna har jag snott från självaste Lisa, mästerfotograf! ♥















Puss

winter wonderland?


Snö och sånt är väldigt väldigt mysigt, men det är inte okej, när det är heeeelt galet med snö ute!
Idag har jag och ett gäng vänner och en fin pojkvän kämpat oss igenom stormen ner till stan för att sedan bli utskrattade när vi kommer in på västerport av människor vi knappt vet namnet på. Visst att vi kanske såg ut som en hög med snöbollar, men livet är inte alltid lätt! Vi sprang en runda på stan, köpte sex meter sidenband och letade lila skjortor, dock utan resultat på det sistnämda.
Till sist hamnade jag i alla fall på Café Kannan med David och Arvid och massa varm dryck.
Efter det hittade vi amanda och hon och jag drog oss tillsammans med gamla vänner till brygagren för att kolla på Ellen Keys spex, där fann jag skaplig nostalgi!

Nu peppar jag inför julfesten som ska äga rum ute i Ankarsrum imorgon, väldigt trevligt! På lördag ska jag ut till Julia i Björnholm och ha julmys och på söndag blir det pulkaåkning. Känner att helgen kommer bli alla tiders!

Puss ♥


fredag 11/12, idolfinal @globen


Efter att jag fortfarande hade kvar känskan från Lasse konserten i huvudet satte jag mig i bilen, igen. Och den här gången gick resan mot, Stockholm - Globen - Idolfinalen - Erik vs Calle.
Hela globen var fullsatt av Erik-fans, medans jag satt där, och sket fullständigt i vem som vann. MEN, som de flesta kanske vet så gick Erik och vann och halva Globen och en tredjedel av jorden fick sig nog en ordentlig hörselskada när dom små erik-fansen insåg att deras guldklimp vunnit.
Upplevelsen var riktigt riktigt mäktig, men känner att det ändå nog blir en engånsgrej :)
Bilder är det kort om, men en bjuder jag på!

Over n' out




Lars Winnerbäck @Cloetta Center


Äntligen har jag funnit tiden att uppdatera lite!
Förra torsdagen var ju jag borta i Linköping och härjade, och kollade in alla bästa Lasse i Cloetta Center med fina vänner.
Här kommer massa bilder på Kungen himself, och lite annat smågooooodis!







aah


Jag känner att aktivitet flöder här på bloggen, jag gör verkligen det!
Men jag har alldels för mycket att göra, hinner ju knappt med mig själv, det vore ju illa om det skulle bli så.
Men bilder och annat från Lars Winnerbäck kommer så fort tiden finns.
Kan ju berätta lite veckan som kommer för dne som vill veta. Jag ska spendera halva min tid på mejeriet med amanda, nathalie och lovisa för att plugga ESV-dans inför redovisnigen på fredag. Jag ska också hinna få in sjukt mycket plugg mellan varven, och såklart så ska jag peppa inför julfesten på fredag och det mysiga julhänget hemma hos Julia på lördag. Tror att det trots allt kommer bli en grym vecka!

Lots of love ♥


superveckan, välkommen!


veckan har varit och kommer bli super på många sätt! Superbad för att plugget verkligen vill mig något ont, typ att strypa mig, inte okej! Historian är dead and gone, nu brottas jag med svenskan x3 och franskan x2. Man kan väl inte ge dubbel elle trippelläxor i samma ämne?
Superduper bra för att jag imorgon ska på Lars Winnerbäck konsert i Cloetta Center, Linköping, med snusfint folk och för att jag på fredag are heading Stockholm för idol-final och storstadshäng ♥
AWSOME!

Men nu kan jag näst intill höra hur svenskan skriker att den behöver mig, bäst att jag checkar vad den busen vill,
Peace, N


rocky roads, icechocolate and stuff a suturday night


Julgodis fix och mys med allra finaste tjejerna @ Almvik var vad kvällen bjöd på, underbart ♥
Det blev också ett battle med Stad i ljus över telefon, vi knäckte, på riktigt!




16.41


Jag har varit ytterst dålig på att uppdatera här på sistone, jag vet!
Men det kommer det kommer, bilder från helgen och annat fin fint kommer så fort tiden finns!

Jag tror att min vecka kommer bli kanoners, på torsdag ska jag till Linköping och gå på Lars Winnerbäck ♥ och på fredag ska jag till Stockholm och gå på Idolfinalen, inte tokigt!

Over n' out,
plugg ridning och pluggplugg står på schemat!


bring back the memories


Jag hörde dig på bussen igår, du satt bara två säten bakom mig. Du skrattade och lät så glad där du satt med din vän. "Det kunde varit jag som satt där nu", den tanken flög igenom mitt huvud, men försvann lika snabbt som den kom. Då kom hugget istället, rakt i magen. Det gnagaer i mig fortfarande. Allt du sa, det sista telfonsamtalet, det tuggar i sig mitt inre. Varför såg du inte hur mycket jag verkligen ville lösa allt? Varför skulle jag bli den skyldiga, när det faktiskt var lika mycket bådas fel. Jag skulle kunna skrika av mig stämbanden, för panikkänslan jag får ibland är hemsk. Jag gör det på dit sätt, jag låtsas för din skull, att jag inte vet om dig. Det är så du vill ha det, inte sant?
Det kom som ett slag i ansiktet: "jag orkar inte längre!". Jag förstod ingenting. INGENTING. Jag var lika förvirrad som den första snöflingan. Och jag kände mig så ensam, äckligt ensam. Det blir liksom svårt att andas, när jag tänker tillbaka, som om någon snörar åt luftstrupen en aning för att påminna mig. Det svider i mig, eller det skär rättare sagt. Allt jag vill är, att du har det bra. Jag begär inte om någonting annat. Om du tycker det var det rätta valet, ska jag inte tvinga dig att tycka någonting annat.
Allt för lång tid har gått
, och jag saknar dig, vännen!
Vad hände, vad gick snett? Jag gjorde mitt allra bästa, men det verkade som du var för blind för att se hur mycket jag egentligen kämpade. Du skyllde på mig, när det var bådas fel. Men jag tog på mig skulden, och kämpade för oss, medans du stog där, och spydde ur dig klagomål. Klagomål om mig, som jag fösökte rätta till och förklara. När jag försökte öppna munnen, blev jag avbruten och så stod jag där igen, men tyngden på mina axlar. Det slutade på ditt sätt, det var ju så du velat ha det från första början. Men jag kan fortfarande inte förstå, hur det kan vara mitt fel. Det var jag som ringde och gratulerade dig på födelsedagarna och skickade presenter. På min födelsedag var det tyst i telefonen. Jag fick ringa och fråga om vi skulle träffas, varje gång fick jag svaret " jag kan inte, jag måste hjälpa till hemma/ plugga", och några dagar senare fick jag reda på att du träffat någon annan. Det var inte jag som bara gick förbi dig i bussen, det var du. Det var inte jag som svarade kortfattat på alla frågor heller. Och sen var det jag, som behandlade dig som skrot.
Minns du den gången när vi satt och solade oss på den blå lådan på lunchrasten, och du sa " jag tror vi kommer vara vänner för livet". Så blev det inte, inte för din del i alla fall. Jag har inte slutat kämpa, det vet du om.
Jag minns vårat sista samtal, du sa att du inte orkade längre, och jag grät och sa att jag aldrig skulle släppa dig, och du slängde på luren i örat på mig. Var det fortfarande jag som behandlade dig som skrot då?


det är dags för fredagsmys!


It's friday im in love, på riktigt ♥

Det är ju nästintill bäst att ta sin väska och gå hem från skolan på fredagseftermiddagen och veta att man har en hel helg framför sig!
Jag spår en helg som är skapligt rockig! Idag blir det fredagsmys med Amanda och bästa vännen Martina. Också min man Mark och allas kära vän Viktor får vara med på ett hörn. Imorgon, lördag alltså, ska jag spendera lite tid åt pluggandet men sen på kvällen ska jag till Lovisa tillsammans med grymt bra tjejer för att baka och käka julgodis tills vi kan rulla hem. På söndag ska jag ta mig till Horn för att träffa David, vi ska dra av ett snusfint (antar jag) lussebullsbak!

Hoppas eran helg blir minst lika bra, lots of love

ett körkort rikare


Idag tog vi oss i kragen, jag nathalie amanda och lovisa och tänkte plugga esv-dans ett tag på eftermiddagen. Det gick, det gick som det gick. Och inte gick det jättebra, men kul hade jag det i alla fall!
När vi tränat klart mötte jag upp systeryster som dagen till ära KIRRAT KÖRKORTET! Därför fick hon den ädla uppgiften att köra mih hem, status! Vi dunkade musik på volym 50 och fick motorstopp på E22.
Meeen, who cares? Jag sitter ju här hel och levande i alla fall!




årets lussekvinna 2009






p p pengapåse!


Onsdagar är låååånga och trååååkiga skoldagar, och kalla! Jag gillar att jag skakar som ett offer på skolan på grund av kylan.
Idag har jag garvat ikapp åt roliga citat, typ: " shit, prova att lägga pengapåsen på huvudet, asnice!" eller "om man lutar huvudet framåt och slappnar av och tänker " jag har en näbb" så känns det som att man har det också!" eller varför inte " all i want for christmas is pappa kurt!" Maxad normalitet där, det gillar jag!
Jag har precis knåpat ihop ett brev på franska, trés bien! Snart blir det historiaplugg men först vankas det lussebulle bak!
Om jag är över ambitiös, kan jag kanske till och med bjuda på bilder från det!

Pusss




shit


Vad gör jag egentligen, jag har varit hemma alldeles för länge och jag har knappt fått in ett halvt engelskaord i huvudet, dålig stil! Jag fastnade på nelly.se istället, och sitter och drömmer mig bort i klänningarnas värld.
Men nu ska jag ta tag i det, I promise you. Eller som om ni bryr er? I promise myself, menar jag såklart!

PEACE


PLP


Idag har jag glidit runt med min PLP, det vill säga min personal life planner.
Något annat vettigt har jag inte gjort, förutom att garva ikapp med Amanda, men det var väl inte så ovanligt kanske!

Nu sitter jag här med plugget igen om försöker trycka in ett par engelskaglosor i huvudet, run the gauntlet, thump, anixious och deras kära vänner ska in i huvudet.
Men snart ska jag ge mig och hoppa i ridkläderna istället och dra av ett dressyrpass.

Stay in schoooool ©

RSS 2.0