VANILLA TWILIGHT


T.H.E S.I.L.E.N.C.E I.S.N'.T S.O B.A.D
T.I.L I L.O.O.K A.T M.Y H.A.N.D.S A.N.D F.E.E.L S.A.D
C.A.U.S.E T.H.E S.P.A.C.E.S B.E.T.W.E.E.N M.Y F.I.N.G.E.R.S
A.R.E R.I.G.H.T W.H.E.R.E. Y.O.U.R.S F.I.T P.E.R.F.E.C.T.L.Y



trött som en påse

Hä sitter jag en helt vanlig söndagskväll efter en fin helg och ät trött som en ja.. påse.

I fredags drog jag tillsammans med Hilda runt på stan. Planen var att råna våra egna plånböcker, och visst lyckades vi! Fyra armband, två kjolar, en skjorta, två tunikor, en t-shirt, ett bälte och två par solbrillor är numera mina och Hildas gemensamma ägodelar. På kvällen hade jag planer på att kolla på nattinnefotbollen, men jag struntade i det och tillbringade istället kvällen hemma med trevligt sällskap och bra filmer.

På lördagsmorgonen jag jag upp tidigt och åkte bort till Hundbacken och drog av ett finfint pulkahäng med ett gäng snygga tjejer. Efter det gick vi hem till Lisa och grillade korv i hennes öppna spis eftersom engångsgrillen inte ville samarbeta...  På kvällen tog jag tag i livet och åkte till Amanda. Efter ett tag kom också Ferner, Laag, Lisa, Micke, Calle och efterlängtade Fina! Där blev det matlagning, snack, skratt och en hel del wii. Fint.

Idag gick jag också upp relativt tidigt och städade mitt rum. Sen fick jag skjuts in till stan och mötte upp David och med honom har hela dagen spenderats. Mmh! Nu sitter här och har precis ätit och borde egentligen ta tag i lite överblivet plugg, men det suger. Rent ut sagt.

Bilder från helgen kommer någon dag. Bättre sent än aldrig! :D Och ni, lyssna på låten, awsome!
Damien Rice – Cannonball


LIVING IN A HALLELULJA MOMENT


Jag är helt och hållet pluggfri dagen till ära. H A L L E L U L J A !
Så här kommer en FET och fin hög med bilder på kläder och annat jag sitter och dreglar över.



 

Godsakerna har jag hittat på bla hm.se, monki, forever 21, accoseara, bik bok, gina mm.

 

 


äckeltisdag, rent ut sagt


Tisdag tisdag tisdag. Min dag var väl den mest tråkiga och opeppade på länge, allt gick bara fel. När jag sen kommer till stallet och känner att "shit, idag går det riktigt bra att rida"så trillar jag såklart av. Hästen tvärnitar när jag kommer in på en trippelstuds och av flyger jag och landar på hindret efter. auotch. Ni sitter jag här med muskelbristning i ryggen och hela baletten. Så ja, dagen sammanfattas till en äckeltisdag. Tur att det är onsdag imorgon, då blir det ett hang out med David ♥

En engelskarecension väntar, bäst att sätta igång!
Puss


Måndag, alltid måndag


Hur lång helg man än har så slutar den alltid likadant; med en måndag. Nu har vi ett nytt schema eftersom vi idag drog av första dagen på vårterminen. Det nya schemat innehåller tre lektioner och en dag som slutar halv fyra. Inte så roligt när man förut fick sluta kvart i två...
Min måndag har varit helt okej, efter skolan hängde jag med David och Nathalie och sedan stod det dans på schemat! Nu sitter jag här och gör min absoliuta superfavorit sysselsättning, nämligen att plugga. Det bästa med allt är den feta värken @huvudet. Mmh! Tur att jag har David som sällskap i mobilen :).

Nu tänker jag säga godnatt till läxböckerna, datorn och slänga klädhögen som ligger på sängen på golvet och låtsas som att det är smutsigt.

Godnatt m♣'s


FREDAG.LÖRDAG






Jag fick trevligt sällskap hela kvällen/natten och morgonen av David. Disneyfilm för hela slanten var det som gällde. FINT.


O B S !


Måste faktiskt ta och meddela att inlägget nedan inte är för seriöst, men det blir lätt så när man får i sig lite för mycket vinterluft och franskaplugg.

Här sitter jag med två outstanding tjejer, nämligen Lovisa Algovik och Amanda Bäckström! Vi har spenderat våra torsdagseftermiddag med att hjälpa en stackars kvinna som kört ner i diket, ajaj. Vi har också gjort ett seriöst försök att översätta meningar till franska, vilket har gått helt okej. Nu funderar vi bara på hur man översätter "därför att" till franska. 

Snart tänker mina sköna bönar lämna mig i min ensamhet och jag ska ta tag i plugget igen. YES.

På bilderna har vi funnit inspiration från faviritlåten Bärs é livet!






bulle-rulle


du är så rund, fin och go', när man ser på dig kan man inte sluta glo
för det väller valkar när du genom korridoren klampar
din kropp den lyser av fett och vi kanske inte tycker det är så himla hett
men du är ju ändå vår lilla (stora) bulle, men kanske skulle du klä bättre i en rulle
kärlek från oss till dig, vår lilla tjej

Lovisa Amanda & Nora


20.08


Fem månader och några dar, sen är det bara tre veckor kvar...


Hela dagen gick spikrakt åt helvete. Och mitt i alla bara stack det till i mig av saknad efter dig. Den vanliga rutinen. När jag fick spendera timmar med bara dig. Ingen rädsla eller osäkerhet fanns. Ingen. Jag kunde visa världen vad jag kunde. Vad vi kunde. Och så blev det 6 september. Och så var det slut. Du flyttades, hamnade någonannanstans. Långt ifrån mig. Istället blir jag uppslängt på ett fartfyllt tåg som ångar fram, varv efter varv. Och jag har ingen kontroll alls. Jag tappar min ork, min fokus och jag drömmer mig tillbaka. Du är någon annans nu. Någon annan får dela glädjen och framgångarna med dig istället. Oj, vad jag är avundssjuk på denna någon.
Men som sagt, fem månader och några dar, sen är det bara tre veckor kvar tills jag får se dig igen, i fem dagar. Sedan får jag vänta ytterligare ett år. 365 dagar.

Jag saknar dig. ♥





måndag 21.15


Men halla, känns ju som om jag gått och dött här. Så är inte precis läget.

Shit! vad tråkig min blogg är, alldeles galet känner jag. Jag ska bokstavligen hyra in lilla Lisa Åselius någon dag så hon får hjälpa mig! Den sensate uppdateringen är inte särskilt intressant menmen, here we go: I fredags hade vi överraskningsfest för Lisa som gått och fyllt 18! Bilder kommer någon annan dag, när tiden och så finns. Igår var jag på bio, Avatar, med amanda, ferner och david, och så blev jag även nattgäst @amandas place. Och gud vad skönt det var att för en gångs skull kunna utnyttja sin sovmorgon! Jag menar, den tiden vi gick upp brukar jag vanligtvis stå på en busshållsplats och frysa sönder.

Nu har vi återigen fått masssssa läxor, engeskax3, svenska, samhällskunskap, matteprov = YEES! Plus att jag mellan varven ska få in ett besök hos tandläkaren och sjukgymnasten. Blä.
Men mem, det är bara att ta tag i det och se fram emot helgen, då blir det fest för Johanna som fyllt 18!
Helgen därpå ska jag hem till efterlängtade Lovisa och helgen därpå vankas det fest med tema rosa. Så man får allt lite plåster på såren för alla läxor på helgerna. JAG ÄLSKAR HELGER.

jAJJAJAJAJ, matte och engelska, here i come!

sprängmedel? Jotack


1, 2, 3, BOOOM!
Ungefär så, fast 13 gånger värre känns mitt huvud. Jag går och lägger mig nu. Hoppas på det bästa imorgon.
/care, lite.

Puss


jkfojf?


Klockan är 19.19 och jag vill sova, hemskt mycket. Mitt huvud göt sjukt ont och ögonlocken väger ungefär 17 kilo var känns det som. Men nej nej, har ska inte sovas, här ska det pluggas! Ett gäng med svenskaarbeten som jag skjutit undan hela lovet behövde mig och här sitter jag nu. Det roligaste är nästan att jag skrev halva texten klar igår på den bärbara datorn,och när jag ska spara laggar word ihop och ar stått orörligt i ett dygn nu, hmm?
Som grädden på moset har jag haft en "jag-orkar-inte-med-mig-själv-dag" idag. Kul? Knappast. Jaja, här ska vi inte klaga. Nu slänger jag på lite Lasse i högtalarna och tar tag i det. Jag kan peppa mig själv med att min kära syster kommer hem från 3½ veckors vistelse i Indien imorgon! Jag har saknat dig ♥

Peace m♣'s!


vilken dag!


En fin Lasse-anda spred sig i rummet när boxen kom, så nu är en biljett bokad till hans konsert i sommar. Åh, kärlek!



kära försenade julklappar


Här sitter jag helt själv i sängen och tänkte precis börja städa när mamma och pappa kommer in med ett stort fett paket. " Vi glömde ge dig det här på julafton, så du får det nu istället". Jaha, tack och bock.
Och vad ligger där när jag öppnar, om inte självaste lars Winnerbäck boxen? Innehållande en bok med alla hans 112 låtar + ackord, fotografier, en vinylskiva med senaste albumet, en skiva med nya albumet, en skiva med blandade låtar och ett plektrum. TACK!

Nu byts partylistan ut mot Lasse, fint!

lördag 9/1


Natten har jag tillbringat inne i stan hos Cornelia Grundström, en av Västerviks stoltheter. Hela kvällen och natten vart finfin, men när min mamma snällt ringde och väckte mig vid halv tio ville jag seriöst bara sjunka genom jorden. Men det var bara att ge sig upp och iväg och väl hemma somnade jag om så sött med en snygging till katt bredvid mig. Och djupt sov jag också kan jag lova! Jag vaknade inte ens när mamma stog utanför mitt fönster och skrek på mig eller när hon plingade febrilt på dörren för att hon hade blitivt utelåst.

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på min och martinas så kallade "partylista". Jag skäms för att erkänna vilka låtar som gömmer sig i den. Snart ska jag ta tag i mig själv och mitt liv och göra något vettigt: städa det ständigt stökiga rummet. Mission impossible.

Jag måste passa på att säga Grattis till Lisa Sernfalk som dagen till ära fyller 18! Hoppas att din dag blir hur bra som helst, det är du värd. ♥

En annan sak jag måste passa på att påpeka är glädjen över dom nya inläggen som jag hittade på kära Lisa Åselius blogg. Lite nördigt sådär, men sånt är livet. Tjejen är ju på Teneriffa och lever livet, och jag går runt här i kylan och saknar henne. Det enda jag kan uppdatera mig med är dom finfina små blogginläggen. Check it out -> http://laselius.blogg.se/.

Nu tar jag tag i det, hörs!


12.52


Idag unnade jag mig den fetaste och finaste sovmorgonen, vilken lycka!
Jag ska snrt ta tag i mitt frukostätande och sen ska jag ta en låååång dusch. Mot eftermiddagen ska jag ta mig in till stan och ha dansträning och som slutstation landar jag hos min pojkvän där jag ska tillbringa natten. Fint.

Över och ut, elleeer?
Over n' out


Måndag


Jag vaknade av väckarklockan i ett rum fullproppat med snygga och halvsovande tjejer. Vi tog oss upp och kollade på film, Flickan som lekte med elden. När den var slut lagade vi "frukost" bestående på en pastasallad men avokado, kyckling, fetaost och salami. Mums!
Vid halv 2 kom david hit och mina vänner drog hem.Vi fann ro till Lejonkungen, för fint!  Nu sitter jag här själv, david drog för ungefär en timme sen.

Bjuder på en vacker bild på mig och mamma. Känner att jag kärat ner mig i att ta fula oseriösa bilder!


snyggare kan ingen vara...?


Det blev ett så kallat oldiehäng här hos mig igår, och ja.. Enb bild säger mer än tusen ord.












00.48


Jag sitter här med mig själv, min förkylning och ljuden av sekundslag för tillfället. NÄÄÄÄÄÄR ska jag bli frisk funderar jag över ganska starkt. Jag hatar sega förkylningar.
men men, jag peppar inför morgondagen då ett gäng sköna böner kommer hit på matlagning, filmhäng, mys och oversleep! På måndag ska jag få träffa david, äntligen! och på tisdag ska jag träffa Cornelia. Det känns väldigt bra!

Mot sängen homies, sleep tight

Love N


my best freinds


Idag har jag hängt, med mina två bästa vänner. Martina Nyhlén och Lovisa Gillsjö. Ett best-friend-hangout så att säga. Och vilken fin dag det blev, vi drog av en hel del filmer, fann en viss passion i prydnadstomtar och skrattade alldeles galet mycket. En maxad tia känner jag då, såklart. ♥



new years pics











vi intar nya året..


...med panikkänslor över ett borttappat örhänge som är min systers. Jag lånade dom och lovade heligt att jag inte skulle tappa bort dom, och sååååå... Borta!
Jag inleder också nya året med en nervskada, tjoho! Den infann sig hos mig i onsdags när mamma klämde mig i dörren. När pappa sen kollar på fingret slänger han ur sig: det är en nervskada, det läker om 2 år.
2 år, tack...

Nyår blev fint, men kallt!
Bildern kommer, när jag orkar.

Over n' Out


RSS 2.0