.


JAG SAKNAR AMANDA!



Jag har inte fått träffa henne på fem hela dagar, och ärligt talat så vet jag inte hur jag har stått ut. Men imorgon, då jävlar, då ska jag krama luften ur den stackars kraken! ♥


Den här söndagen tycks aldrig aldrig aldrig ta slut! Just nu fördriver jag tiden med att käka små gurkbitar för att försöka bota mitt illamående. Jag skapar också lite julstämning för mig själv, julmusik hjärta! Och så funderar jag över vad jag önska mig i julklapp, här kommer några saker:



  • Lars Winnerbäck boken, med alla hans låtar plus ackord
  • Trippeltång
  • Berlocker till mitt Thomas Sabo armband
  • Stora feta och fina ringar
  • Laptop
  • En seriöst fungerande väckarklocka! ( snooze och en bra alarmsignal är ett måste!)

söndag morgon


Och så var det söndag, igen. Det känns som om det alltid är söndag?
Jag har i alla fall haft en skön morgon, jag segade i sängen ett bra tag och nu sitter jag här med en kurrande katt bredvid mig och äter det som är godast att äta på morgonen, nämligen chips.  Resten av dagen ska jag ägna åt engelskagrammartik och medeltdens påverkan, yes!

Gårdagen blev riktigt fin! På dagen gjorde jag absolut ingenting, men framåt kvällen fann jag ro hemma hos Josefine där också efterlängtade Lisa fanns! Vi satt som som fastklistrade framför tv:n när lilla melodifestivalen nordic avgjordes, och Ulrik gik och vann! Han är för söt!
Ni får stå ut med att klippet är på norska, killen är densamma i alla fall :D Och om det skulle vara så att ni stör er på norskan, dra spotifylänken istället vettja!

http://www.youtube.com/watch?v=suvmhdZjTCE


http://open.spotify.com/track/1wVZY9ZyjPCaD82Xvibn6z





Over n' out




eighteen honeypie, eighteen!


27/11-1991 - Tja, Petra föds och allt är frid och fröjd.
27/11-2009, dagens datum - Petra, världens mest underbara storasyster blir hela arton år.

Du skulle bara veta, hur mycket jag tycker om dig, och hur bra du får mig att må. Även fast jag ibland bara skulle vilja slå till dig riktigt hårt, för att du kan vara så fruktansvärt jobbig, så vet jag, att du alltid finns där för mig. Och då menar jag verkligen alltid.  Jag älskar dig.

Bilderna här nedanför bjuder jag på.
This is real.
Välkommen till familjen Hattar.










Sieze the day, love N


2009.26.11


Jag skulle vilja somna. Men franskaböckerna behöver mig.

Dagen har varit fin, mycket fin! Jag fick träffa David en stund på eftermiddagen, det är alltid lika omtyckt. Och imorgon är det fredag, alltså helg och som grädde på moset går min kära syster och fyller 18! GRATTIS.

Jag pratade nyss med min man Mark, tror att vi har 10 års jubileum i år faktiskt! Vi tänkte fira det med en cykelsemester på öland i sommar, geeks! :D


5 ½ halv timme senare och ett mattesnille rikare


Jag känner mig inte emo längre, vilket känns bra.
Blev ju näst intill rädd för mig själv ett tag! Det går ju inte.

Jag har räknat matte i ungefär, ungefär jag vet inte hur länge. Men smart känner jag mig! Procenten och promillen och allt sitter nästan där det ska, nästan. Men det får duga, matten kan faktiskt på riktigt slänga sig spikrakt in i väggen.

Nu peppar jag mig själv med att käka vindruvor och lyssna på halvtöntig men ändå rätt bra musik, gillas!
Check it out: Meja – At The Rainbows End

Stay in school'




onsdag, fuck


Om man får sammanfatta en dag med ett ord, tänker jag välja bäää, till dagen idag. Dagen har i stort sett bara bestått av feta håltimmar fram och tillbaka, vaccinering och så har jag varit så opepp så det går bara inte. Vi hade bara en seriös lektion idag också, och ändå kunde jag inte komma från skolan förrens 15.20, kul!
Jag låter väldigt emo känner jag nu, jag ska skärpa mig. Men något som inte är så emo är att min katt måste vara den bästa, dagens kärlek till honom!

Nu ska jag gå och plugga matte,
prov på procent, promille och allt sånt där står på schemat till imorgon.


Zzz, typ


Jag har sovit mig igenom hela dagen typ. Och asgarvat, väääldigt mycket. Men det är inte så svårt att göra det, när amanda är i min närhet. Den tjejen alltså, jag säger då det, smack!
Nu är jag i alla fall hemma, och jag känner att jag gärna skulle vilja sova, även fast klockan bara är 16.27. Hmm?
föröverigt, så är svinisvaccineringen är igång igen på skolan, och imorgon är det min tur. Jag hatar sprutor :( Men jag tror nog det går bra i alla fall.

Jag känner att inlägget blev väldigt väldigt waste, men jag bjuder på det. På riktigt.

and so, sunday


Söndagar.

Det bara osar ju plugg om söndagar. I alla fall om mina. Men jag känner mig duktig, det är bra!
När man lyssnar på bästa Lasse W samtidigt, blir det faktiskt helt okej. Nästan roligt att plugga till och med!

Jag pratade nyss med min bästis Martina. Jag insåg hur mycket man faktiskt kan sakna någon, och hur mycket jag faktiskt saknar henne. Även fast vi bara bor en dryg mil ifrån varandra. Men det är så svårt att hinna träffas mitt i allt skoljobb och hennes tävlingar och så. Och nu har stackarn gått och fått svinis! :(( Usch.

Krya på dig sötnos, lots of love


suturady, so sweet


Jag vaknade upp hos amanda och käkade godis till frukost och levlade några nivåer på bubble town, kingen själv!
Sen drog hem ganska tidigt och fixade till mitt rum lite och sen kom Julia och Lovisa hit. Vi gjorde allt möjligt, det mest otänkbara också. Men inte klagar jag, för jag skrattade tills jag grät! Tjejerna blev även nattgäster här, mycket trevligt!



Pussss

fredag, uhu!


Fredagen skulle börjat med ESV-dans klockan 08.10, men nej nej, dansen var inställd. Så vi tog tag i oss själva, och cyklade hem till Julia, jag och mina superpinglor. Där bjöds det på pepparkakor, mums! Några timmar senare, när pepparkaksburken var uppkäkad drog vi oss till skolan och drog av lite matte och franska innan skoldagen var slut och det var dags för helg!



Efter skolan drog jag och allra bästa Amanda ner till stan och letade klänningar. Jag fyndade, ett riktigt kap också, men Amanda blev lite småarg när hennes drömklänning bara fanns i storlek 42 och 44. När vi kom hem till henne bara sprang vi in i huset och vände igen, för att sen dra ner och tjocka oss ordentlig på acapulco med en pizza. Vid halv sex tiden mötte vi upp dom sköna och efterlängtade herrarna Ferner och Laag och så gick vi tillsammans på New Moon. När bion väl var slut och vi fått lite garv tillsammans åkte jag och Amanda hem till henne igen för att färga hennes hår några nyanser brunare. När det var kalrt peppade och fixade vi oss för gymnasiefest och sen mötte vi upp Nathalie. Väl på stadt rockade vi järnet ur precis alla! Kvällen, eller natten rättare sagt, avslutades på en madrass i amandas rum. För fin fredag, nästan!





Smack
'

torsdag... snart fredag!


Min tisdagblev en emodag, min onsdag blev bäst och min torsdag blev en emodag mini. Känner att hösten gör mig lite smått deprimerad?
Men, det är ju freeeeedag imorgon! Och inte heller vilken fredag som helst! Jag ska dra runt stan med Amanda på jakt efter fin fina klänningar, på kvällen ska vi tillsammans med Ferner och Laag gå på New Moon bion, fint! Jag blir också nattgäst hos Amanda. Känner att fredagen kommer bli snusfin.

Nu ska jag lämna datorn så min syster kan ta den istället. Puss

15.20


Jag skojade bara, jag tycker inte alls albumet Röd är ganska bra, inte ens lite bra. Bara jättelite bra.



bläää


Idag känner jag att jag bara skulle vilja dra en påse över huvudet och försvinna ett tag. Om det vore så lätt bara. Men nej, jag tänker inte ens prova, då kommer jag bli utskrattad. Jag peppar mig själv med att äta apelsin och plugga datorkunskap istället, hallelulja!
Det är verkligen tur att jag har Amanda! Utn henne skulle jag absolut inte överlevt dagen!

Jag lyssnar förresten på Kents nya album Röd, haha vad jag låter emo! Men det är helt okej, eller, lite halvbra rättare sagt.

Nejmen dudes, nu ska jag ta tag i mig själv, plugga lite och försöka peppa upp mig själv.
Wish me luck!




wonderworld


Lördagar är nog bästa dagen på veckan, allt annat vore fel att säga. Eller fredagar är ju inte heller särskilt tokiga!
Min lördag blev nog faktiskt bäst! Jag tog bussen i till fyra och träffade mannen. Han är fin.
På kvällen befann jag mig hemma hos Amanda på tjejkväll med en hel hög med fina tjejer. Vi lagade hemmagjort pizza, käkade massa glass och godis och så fick vi till den rockigaste dansen i Amandas vardagsrum! Jag skänker varsin stor fet kyss till er tjejer!
När jag kom hem sen senare på natten fick jag ett fin fint telefonsamtal ocskå, inte dåligt!

Jag måste säga att Amanda är världens rockigaste tjej,
och utan henne skulle det mesta suga ganska mycket!
Puss


Amanda och Lisa, skaplig smack!

cornelia, lisa och hjärteper


Kvällen och natten med dom fina tjejerna cornelia och lisa blev kanoners, även fast natt innefotbollen var en aning överskattad. Men vi klarade oss bra tillsammans med matlagning, skratt, film, snack och hjärteper.





cornelia, lisa hjärteper och jag, smack!


kära fredag



Det är kallt ute! ;( Jag fryser ihjäl.
Men det är fredag, fredag den 13 också. Men inte har jag stött på någon otur än! Eller jo lite kanske, men sånt är livet!
Nu peppar jag inför hänget med fina flickorna Cornelia Grundström och Lisa Åselius som blir av kvällen till ära.
Update och sånt kommer senare. Kan dock inte lova några bilder, kameran är bortblåst! :(

Peace out

torsdag




You better watch out, cause I like you



tisdag, thuseday, mardi


Hello thuseday!

Okej, hellustig dag, ja.
Jag gjorde absolut ingen nytta på historian, jobbade som en galning på matten och åkte skridskor som en kung (not) på idrotten. På kvällen åkte jag till stallet och hade hoppträning, och det gick kanoners!
När pappa sen ska hämta mig från stallet, sätter han igång att snacka hästar med mig! Min pappa?! Han har aldrig ens nämnt ordet häst och nu sitter han och snackar om olika hästtyper. Tror han fått i sig för mycket sjukhusluft på arbetet..?

Nu sitter jag här och funderar över mig själv och allt som händer.
Ja, nej, kanske och varför snurrar runt, runt i huvudet. Usch.

Men i alla fall, jag har snott fin fina bilder från Kickan fårn våran c.c.-fest!
Check 'em out!



Kanibalkockarna Petra och Ida


Förfest i Ankarsum med världens goaste!


Drag @ dansgolvet












allra bästa lasse


LARS WINNERBÄCK
@ Linköping om en måndad, idag!
Ojojoj, vad jag taggar!





Unibet, forever


Hilda har stått för dagens asgarv. Hon rusade in på mitt rum och utropar: Nora, jag är en grön fikus!
Och sedan drar hon. Känner att hon är mogen till max!
Jag har verkligen inte gjort någonting vettigt idag. Städat, hur kul är det egentligen? Inte allt för roande i alla fall.
Dagens artist har i alla fall varit Sarah Kelly. Damn, she's great!

Måste ju säga att min pappa är en äkta goding. Det är ju trots allt farsdag och allt!

Vilken söndag va, roligare har man haft! Men nu ska vi inte klaga, that's for nolifers.


Och just det! Den oseriösa texten jag och Amanda åstakom på våran senaste samhällskunskapslektion kanske är bäst att jag slänger upp nu. Innan Amanda blir ledsen på mig föra tt jag lovade att göra det. När ni ändå är igång, kan ni kolla tjejens blogg: Amandasofies.devote.se

När jag ser ljuser blir jag agressiv och oseriös. Inte roligt.
Bregottpaket i håret, najs? Nja.
Vi är dokumenterade på foton och namnen är på plats.
Man kan inte bli sjuk nu!!! Det är ju ffs FEST i morgon.
Vad ska jag annars göra där.....?
Tja, plugget kastar sig över mig.
New Moon biljetter är bokade.
Tjalalalalala.

Unibet, forever♥

Hel seriöst, jag vet! Så går det ibland om man har tråkigt.

Nej men, nu ska jag ta tag i mitt liv.
Puss

c.c- fest @ Ankarsrummet


Kameran glömde jag hemma, så inga bildbevis från gårdagen finns. Shit the same, kvällen blev maxad!

Det började med att jag och mina fina c.c-brudar åkte ut till Ankarsrum och styrde och ställde för fullaste fest. Bordsplaceringar, bålblandning och dukning. Sen blev det ombytning och förfest för allt vad vi var värda!

Halv åtta strömmade det in folk och middagen körde igång. Trevliga bordsgrannar, ojoj!
Resten av kvällen gick alldeles för fort, men den blev sjukt bra!





You'd better watch out, cause I like you



dan' före dopparedan


IMORGON SMÄLLER DET!
HERREGUD, vad jag är taggad nu. Festbestyret är i full gång, me like.

Jag har haft en hektiskt och stressig vecka den här veckan, skönt med helg snart.
Jag har kommit hem alldeles för sent, pluggat järnet och nästan helt glömt bort att äta. Nu sitter jag här och slipar på det allra sista på samhällskunskapen. Fråga sjuuuuu kan ju slänga sig i väggen!

Känner att morgondagen kommer bli för bra!
ESV-dans på morgonen, kort mattelektion, lunch och sedan en avkortad franskalektion. Inget att hänga läpp över precis! Resten av dagen ska bestå av fix, fixfiiiiiix och sen halloween för vad hela världen är värd, eller så.

Ha det bäst, imorgon äre fest!



16.12


Jag hade inte blivit ledsen, om dagen hade varit lite roligare. Det lovar jag.



21.16


Ligger i sängen med laptopen och lyssnar på Regina Spektor.
Det känns som om mina ögonlock väger ungefär fem kilo var och som om plugget kan hänga sig. Meen neeeej, demokratins framväxt ska göras!
Shit, vad roligt. Jag börjar näst intill skratta jättehögt.


Over n' out

08.04


Min buss går om en timme, skolan börjar igen! Först på schemat står franska klockan 11.00. Tur som man har måste jag hänga på skolan redan vid halv tio,kuuuul!
Det är typ storm utanför mitt fönster, så jag har tagit på mig huuur mycket kläder om helst, jag kan knappt röra mig känns det som.
Jag längtar faktsikt lite till skolan nu, att få träffa alla igen som man inte hunnit se så mycket! Och vi har ju en kort dag också, två lektioner är ju inte tokigt.


BILLIE THE VISION & THE DANCERS spelas för den maxade peppeffekten. Skönt band.

Back too school'


RSS 2.0