Sardinien, tisdag dag 2

Morgonen började fint med att pappa stod i köket och muttrade att han hatade solen medans han förbrukade halva tuben med solkräm, styrka 30, i tjocka lager på ryggen, fint pappa, fint!
När vi ätit frukost och pappa var färdigsmord (haha) gick vi till en liten marknad som hölls varje tisdag i Bosa, värsta mysigt måste jag säga, sen åkte vi, såklart till stranden efter det och låg där ett tag. Sen åkte vi hemåt, tog oss en sväng i en borg som låg bara några meter från vårat hus. Hilda klagade halva vägen på huvudvärk men vi vandrade på och sa att, äsch, det är lungan, drick lite vatten bara! Men... när vi sen åkte och köpte pizza och hade picknick på en klipphäll i solnedgången började hon också klaga på att hon mådde illa och behövde spy, uurk!  Hon springer sen bakom klippan och spyr ljudligt flera gånger, medans vi sitter där och äter och njuter av solnedgången. Fint eller brutalt? Jag väljer absolut det sista!
Det visade sig sen att hilda hade fått solsting av värsta slaget, och dragit på sig en svullen hjärna på köpet, hahaha!
Aja, that's life!


på marknaden, systrarna Hattar, och nej, jag har inte glasögon,Bilden är suddig och inte allt för rockig, men själva grejen med att den är tagen medans
Hilda står och spyr som mest är faktiskt liiite roligt.


Picknick i solnedgångenKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0